Sukkanauhoja ja maalaamista

Tämä päivä on mennyt kovin nopeasti. Olin muutaman tunnin siskon uutta kämppää maalaamassa ja sitten olenkin vain lukenut tenttiin ja vähän virkannut mustaa kolmiohuivia. Huivi edistyy hyvin, tenttiin luku huonommin.

Toissa päivänä sain idean ja eilen sitten toteutin sen. Tein itselleni SUKKANAUHAT. Minulla on aina ollut ongelmia “yli polven” -sukkien kanssa, ne kun tuppaavat valahtamaan makkaroille nilkkoihin. Vaan eipä ole enää! Sain idean Sock Dreams -sivuilta, joilla muuten myydään myös mitä ihanimpia sukkia. Sukkien lisäksi siellä myydään sukkanauhoja. Eilen kävin sitten Iso-Roban Nappitalossa ostamassa noin 2cm leveää mustaa ja valkoista kuminauhaa, jossa on napinreikiä tasaisin välimatkoin. Lisäksi ostin nappeja, jotka sopivat kuminauhan napinreikiin. Kotiin päästyäni piti sitten heti testailla miten tuollaiset toimivat ja hyvinhän ne toimivat! Yhteen reiden ympärille kiinnitettävään sukkanauhaan tarvitaan n. 40cm kuminauhaa ja yksi tai kaksi nappia.

Syksyn kenkämuoti näyttää vastustamattomalta: Eilen kaupungilla kierrellessäni törmäsiin muutamaan ihanaan vintage-tyyliseen kenkäpariin. Huokaus. Voi kun olisi rahaa.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.