Lomaa!

Ensimmäinen “lomapäivä” tänä kesänä. Paitsi, että olen lukenut tenttiin, tehnyt suklaamuffinsseja ja -cookieita ja yrittänyt etsiä takaa nyöritettäviin pitkiin sukkiin ohjetta. Ainoa järkevä ohje pitkiin sukkiin, jonka löysin on tämä. Tosin varmaan pitää lisätä runsaasti kerroksia, omaanhan hirven jalat.

Knitty-neulelehti on muutenkin mainio. Ohjeita löytyy runsaasti ja kaikista on hyvät kuvat.

Aloitin viikonloppuna kolmiohuivin virkkaamisen. Mustan huivin pitäisi olla valmis viimeistään Ginin ja Mikon häihin. No, onhan tässä kuukausi aikaa. Olen myös ajatellut uuden leningin ompelemista häihin. Joko vanhaa rosaa tai oliivinvihreää.

Poncho on myös hyvällä mallilla. Pitäisi käydä ostamassa vielä toinen kerä lankaa, niin saisi virkattua ponchon valmiiksi.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *