Saamattomuutta

Tänään vain koru:

Tänään kävi taas klassisesti. Aamulla yritin aloitella tutkimussuunnitelman tekemistä. Kaikki meni siihen asti hyvin, kun olin lukenut graduaihettani pohjustavan käsityötieteen proseminaarityöni muistinvirkistykseksi. Tämän jälkeen keksin, että työpöytä tulisi siivota. Työpöydältäni “löysin” kasojen alta violetteja helmiä, jotka halusivat juuri tänään

kaulakoruksi vihreiden putkihelmien kanssa. Tutkimussuunnitelma ei ole siis vielä edennyt haluamallani tavalla.

Pari päivää sitten 18cWoman -listalla oli puhetta uudesta Marie Antoinette-elokuvasta. Elokuvan nettisivut ovat graafiselta asultaan herkulliset, kunhan pääsee punk-henkiseltä etusivulta sisemmälle. Tyylikästä rokokoo-tilpehööriä! Elokuvaa on haukuttu melkoisesti, mutta visuaaliselta ilmeeltään sen voisi kuvitella ainakin trailerin perusteella olevan varsin viehko.

EDIT: Sivupalkkia tässä vain säätelen.

You may also like

8 Comments

  1. Kävipä hyvin että juuri tänään päätit siivota työpöytäsi! Muuna päivänä olisi tullut tehtyä toisenlainen koru, ei läheskään näin kiva, ja tämähän on siis TÄYDELLINEN! (*kuolaa*)

Leave a Reply

Your email address will not be published.