Edelleen synttäreistä

Pitäähän sitä nyt hieman hehkuttaa mitä sain lahjoiksi . ;) Eilen illalla en sitten jaksanut juhlistaa synttäriäni mitenkään muuten kuin loikoilemalla sohvalla sekä nauttien punaviiniä ja kaikenlaisia herkkuja siippani kanssa. Sampsa yllätti minut iloisesti: Hän on jossain vaiheessa rekisteröinyt, että fanitan Anna Kortelaista, siis sain synttärilahjaksi Kortelaisen uunituoreen Päivä naisten paratiisissa. Teos käsittelee tavarataloja ja niiden historiaa. Olen ehtinyt kirjaa tähän mennessä vain selailla, mutta se vaikuttaa todella hyvältä! Lisäksi kuva-aineisto on aivan verratonta.

Lahjakirjoja:

Tänään suku tuli sitten juhlistamaan syntymäpäivääni ja sain lisää lahjoja! Äidiltä sain Jorma ja Päivi Tuomi-Nikulan Keisarit kesälomalla Suomessa (tätäkin kirjaa olen halunnut!) sekä violetteja kartio-laseja. Tädiltäni sain Loop-d-Loop -kirjan (ihan ilman pyytämistä, vaikka itse kirjaa olenkin Akateemisessa käynyt selailemassa) ja vanhoja venäjänkielisiä muotilehtiä. Siskolta sain käsilaukun (niitä ei ole ikinä liikaa ;) ), saippuaa ja siskon omaa tuotantoa olevan kauniin rintaneulan, joka muistuttaa vanhanaikaisia hattuneuloja. Rintaneula toimii varmaan hyvin isojen huivien kiinnittäjänä.

Lisää lahjoja: Käsilaukku, ylang-ylang -saippua ja siskon tekemä rintaneula.

Lahjoja on todella kiva saada, mutta vielä hauskempaa on olla yhdessä. Katsoimme legendaarisen (tai ainakin oman perheeni piirissä legendaarisen) suomileffan, Sadan miekan miehen, söimme ja nauroimme. Kivaa oli, ainakin minun mielestäni. ;) Samalla korjasin pikkuveljen takkiin uuden vetoketjun ja lyhensin siskon olohuoneen verhon. Mukava sunnuntai, nyt taidan käpertyä vain selailemaan uusia ihania kirjojani!

You may also like

5 Comments

  1. Kiva juttu! Satuin juuri surffailemaan netissä, ja pistipä silmään isosiskon sivu, vasta päivitettynä. Hyvä Elina! Ripeää työtä.

  2. Myöhästyneet synttärionnittelut! Kivoja lahjoja, huolisin itsekin. Minulle tuli perjantaina postissa amazon.comista tilaamani Loop-d-Loop ja se vaikuttaa tosi lupaavalta. Vertaillaan sitten tekosiamme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *