Vihreä keeppi ja muita uutisia

Tällaisen sain eilen aikaa, kun olin paossa roolipelaamista makuuhuoneen puolella:

Eli eri värisistä vihreistä hahtuvista ja villalangasta ei tullutkaan virkattu huivia vaan pikkuinen keeppi. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, keepin kanssa voin käyttää kaikkia rintaneulojani. Lisäksi pieneksi asusteeksi keeppi lämmittää yllättävän paljon.

Malli on tietenkin oma, kuka muu nyt tällaista suunnittelisi?!;) “Suunnittelu” tapahtui taas virkkaamis- ja purkamisperiaatteella. Voisi tietysti suunnitella ensin ja tehdä sitten, mutta harrastustöissä se tuntuu melkein mahdottomalta ajatukselta.

Keepin tekemisestä sen verran, että virkkasin yhden hahtuvasäikeen ja ohuen villalangan yhteen. Hahtuva on virolaista ja villalangat jotain jämälankoja kaapinpohjalta. Ajattelin huovuttaa keepin kevyesti jossain vaiheessa, mutta saa nähdä. Keeppi ei kuitenkaan altistu hirveälle kulumiselle, uskon hahtuvan kestävän huovuttamattakin.

Kun viime lauantain postauksessa vienosti toivoin, että hyvä onneni jatkuisi ainakin vielä viikon, niin se tosiaan tuntuu jatkuvan. Eilen sain kuulla, että saan työpaikan, jota kovasti haluan. Työ on osa-aikainen ja teen sitä opiskelujeni ohessa. Mikä parasta, se on oman alani työtä. Oi onnea!

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *