Punainen mohairvillatakki

Tänään mummolassa äitini kuvaamana. Ihmeellistä muikistelua taas.;)

Nyt se on vihdoin valmis. Sain eilen napitkin laitettua. Lanka oli siis Kitten Mohairia ja lankaa meni takkiin noin 250 grammaa. Alussa minulla oli vaikeuksia suhtautua lankaan, koska se tuntui olevan neuloessa niin pehmeää ja helposti takkuavaa.

Malli on oma, vaikkei tuollaista simppeliä takkia olekaan kovin vaikea suunnitella. Olen tyytyväinen lopputulokseen, neule on ihanan pehmeä ja lämmin. Ainoa vika on se, että neule on ehkä hieman liian löysä minun makuuni, yleensä kun tykkään aika kikkanoista neuleista.;) Napit ovat kyllä mielestäni iiihanat. Värit ovat oikeat ylimmässä kuvassa, nuo seuraavat kuvat ovat vähän tummia. Pitäisiköhän parantaa valaistusta kotona?

You may also like

7 Comments

  1. Sehän näyttää oikein hyvältä päälläsi! Älä turhaan vähättele itsesuunnittelemaa neulettasi. On siinä kuitenkin vaivaa kun alkaa laskemaan silmukoita yms. Itse en ole moiseen hommaan vielä pystynyt / viitsinyt ryhtyä. Joten ole reilusti ylpeä itsestäsi! Tosi nätti on tuo neule!

  2. Todella upean näköinen neule ja mitä kuvasta nyt voikaan sanoa – siistiä jälkeä kerrassaan! Perusneuleen suunnittelu on yllättävän vaikeaa…arvaa mistä tiedän ;).

  3. Hyvä tuli! Minua kyllä hieman kutitti tuo kitteni. Tein samasta väristä semmoisen hihakeysteemin.Ihania vanhoja kuvia. Olen jokseenkin kiinnostunut vanhoista rakennuksista. Etenkin maalaismiljööt ja vanhojen tilojen rakennusryppäät ovat ihastuttavia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *