Kultaa ja kimalletta

Tunteellinen poseeraus:

Innostuin virkkaamaan uudenvuoden aaton -juhlintaa varten kultaisen kaulakorun ja rannekorun Marks & Kattensin Flamenco-langasta. Kaikki lähti siitä, että minulla oli uudenvuoden -asua varten vain kultaiset pitsisukkahousut. Olin jo pidemmän aikaa katsellut töissä tuota Flamenco-lankaa ja keksin nyt tehdä langasta koruja kultaisten sukkahousujen seuraksi. Alunperin itseasiassa ajattelin virkattua kruunua, mutta tuli siihen tulokseen, että korut ovat ehkä parempi idea.;) Nyt tilanne on siis sitten se, että minulla on asukokonaisuutta varten sukkahousut, korut ja kengät valmiina, mutta vaatteet vielä puuttuvat.

Lankaa meni koruihin yhteensä alle 20 grammaa. Taidan tehdä vielä toisen rannerenkaan, nuo voivat sitten toimia “ranteenlämmitinkoruina”.;) Kaulakorun lukkona toimiva nappi on helmiäistä.

Marks & Kattensin Flamenco-lanka (viskoosi 77%, polyamidi 15%, metallipolyesteri 8%) on muuten paras metallitehostelanka, jonka tiedän. Lanka on ihanan pehmeää, ei karheaa kuten monet muut metallilangat (vrt. esim. Novitan metallilangat) ja toimii esimerkiksi juuri kaulakoruissa mainiosti.

Jouluvalmistelut alkavat olla pulkassa. Kotona en ole pahemmin ehtinyt olla töiden runsauden takia, onneksi siippa on ehtinyt vähän siivoilla. Jouluaatto ja tapaninpäivä menee sukuloidessa, siis vain joulupäiväksi tarvitsee hankkia ruokaa. Eilen piipahdin sitä varten juustotiskillä ja Alkossa, mutta ne herkut menivät jo eilen, kun vietimme siipan kanssa illan elokuvan parissa. Herkuttelen jo ajatuksella, että joulupäivän saa viettää joululahjakirjoja lueskellen ja punaviinistä nautiskellen.

Minua on jo lahjottu käsinneulotuilla ja kasvivärjätyillä sormikkailla, pussilla kuivattuja metsäsieniä ja neljällä elokuvalipulla. Siippa lahjoi minua Kenzon hajuvedellä, josta olen unelmoinut vuoden. Nyt olen lähes marinoinut itseni kyseisellä parfyymillä ja ympärilläni leijuu ihanalta tuoksuva pilvi. Hih, joulu on mukavaa aikaa.

You may also like

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.