Almost cute overload

Mietin vain, että missä vaiheessa kyllästyn pitsiin, nappeihin ja villaan?

Toivottavasti en ikinä. Uutta pitsinappivilla -juttua tulossa!

Jos joku ei ole vielä käynyt Cute Overload -sivustolla, niin nyt on paras käydä. Omia suosikkejani ovat kuvat siileistä.

Käsityö-/lifestyle -blogi Nest Decorating on myös visiteeraamisen arvoinen. Keijukruunut ovat ihania ja niin söpöjä.

Pitää myös todistella itselleen (ja muille), että kyllä minustakin pieni martta löytyy: Kävimme keräämässä loput mummolan viinimarjat talteen. Mikseivät mustikat voi myös kasvaa tertuissa?

You may also like

9 Comments

  1. Niinpä. Mustikat ovat ilkeitä pirulaisia. Itse olen onnistunut haalimaan vaivaiset 3 litraa mustikkaa pakastimen täytteeksi, ja niitä varten on käyty metsässä kykkimässä kahteen eri kertaan ainakin neljä tuntia kerrallaan. Eli aikamoisen työn takana ovat.

  2. Sano muuta (mustikoista)! Mutta olisivatko ne sitten niin valtavan hyviä, jos niitä saisi yhtä helposti kuin punaviinimarjoja? Pensasmustikka ei ainakaan ole… Kiitos linkkivinkistä. Sain ehkä cute overloadin, mutta aion palata takaisin.

  3. Pensasmustikat ovat pahoja!!Ekasta kuvasta tulee mieleen jokin venäläinen teehuone, missä naiset juovat teetä korkeissa pitsikauluksissa. Ihanat värit.

  4. Mä en ole pensasmustikoita kuin kerran syönyt ja ne olivat aika kuivia. Tosin niitä on kai eri lajikkeita?Mmm, nyt alkoi tehdä mieli karhunvatukoita ja vadelmia.

  5. ostin kerran pensasmustikoita kävelykadulta (treella)ja myyjä sanoi about 10 kertaa että ne on muuten sitten PENSASMUSTIKOITA”. Hyviä ne oli silti! Tais käydä tuuri.Nappimörkönen muuten sai hyvän kodin luotani, hän rakastui heti juhlajakkuuni. Hyvältä näyttää :) Ihanaa kun on tuollaisia ideanikkareita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.