Värjäystä, osa 2

Lisää Nalle- ja 7 veljestä -lankaa halusi päästä Dylon-kuumavärikylpyyn. Lopputulos näyttää tältä:

Vihreässä värikylvyssä valkoinen ja keltainen lanka muuttui (yllätys, yllätys) vihreäksi ja sähkönsininen petroolinvihreäksi. Punaisessa värikylvyssä valkoinen ja keltainen melkein samanvärisiksi punaisiksi. Olisin kuvitellut, että keltaisesta langasta tulee punaisessa värikylvyssä oranssinpunainen, mutta värjäysväri olikin niin voimakasta, että langan alkuperäinen väri ei vaikuttanut langan lopulliseen väriin.

“Uudet” langat ovat niiin kivoja, että haluaisin heti alkaa neuloa sukkia! Harmi, että viimeistelyviikot ovat käynnissä…

Alunperin värjättävät langat näyttivät seuraavalta(kanervanväristä en vielä värjännytkään). En oikeasti YMMÄRRÄ miksi olen joskus ostanut sähkönsinistä ja kirkkaankeltaista lankaa. Mitä mielessä on liikkunut silloin??!!! Sainkohan langat todella halvalla?

You may also like

1 Comment

  1. Vinkeä kettu saapunut paikalle :) ja nuo Normat on hienot.Tuosta värjäyksestä vielä.. kuinka paljon laitat lankaa yhtä värinappia kohti? Ohjeen mukaan grammamäärä oli jotain, mut imeekö villasekoite enemmän vai vähemmän?

Leave a Reply

Your email address will not be published.