Viikonlopusta osa 837

Viikonloppuna sain Roosan valmiiksi. Sitä on tullut jo kokeiltuakin eilisellä kävelyretkellä. Huivin strategiset mitat ovat: leveys 160 cm ja korkeus 75 cm. Lanka oli tuota samaa virolaista villaa, jota minulla tuntuu olevan kaapit täynnä ja lankaa meni 160 grammaa. Aloitin jo seuraavaa Roosaa, mutta se tulee joululahjaksi, siitä siis ei enempää.

Eilen leikkasin myös flamencohametta. Kyseinen projekti on tilaustyö. Valkoisen kankaan työstäminen vähän hirvittää.;)

Eilen sain melkein viimeisteltyä punaisen mohairvillatakin, napit vain puuttuvat enää. Katsoin samalla siipan kanssa kolme jaksoa uutta Rome -sarjaa, joka toivottavasti tulee jossain vaiheessa joltain suomalaiselta kanavalta. Sarja on upea niin visuaalisesti kuin kerronnallisesti, käykää kurkkimassa tuolla nettisivuilla.

Kaikkea muuta on siis tullut tehtyä kuin kouluhommia. Ne kaksi esseetä ei kyllä synny itsestään, mutta kun ei nyt vain jaksa. Viikko ei muutenkaan tunnu alkaneen oikein hyvin: tänään olisi ollut hammaslääkäri, johon en herättyäni olisi enää ehtinyt. En muistanut koko asiaa, ennen kuin katsoin kalenterista. Onneksi sain vielä peruutettua ajan. Oman tyhmyyden takia sitä nyt on seuraava hammaslääkäriaika helmikuussa.

Eilen katsoimme siipan kanssa jotain ohjelmaa ravinnon ja terveyden välisestä suhteesta ja oli puhetta, että pidämme viikon ruokapäiväkirjaa. Tässä oma eilinen ruokavalioni syömisjärjestyksessä: Multivita Pore -vitamiini, 2 lasillista omenamehua, karjalanpiirakka, 2 hiivaleivän palaa voimariinilla, banaani, 1/6 moniviljapatonkia voimariinilla, lautasellinen tomaattibalisikapastaa, 2 lasillista coca cola lightia, 1dl portviiniä, 5 eucalyptus-pastillia, 1 hiivaleivän pala voimariinilla ja juustolla, mukillinen teetä sokerilla. Aika hiilihydraattiselta vaikuttaa. Karkkia olisi listassa ollut enemmän, jos kaapista olisi löytynyt.;)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *