Oi Noa Noa!

Tämä postaus on oodi vaatemerkeistä ihanimmalle, Noa Noalle. Kävin Yliopistokadun Noa Noassa tänään ja VIHDOIN pystyin ostamaankin jotain, koska liikkeessä oli alennusmyynti. Ostin hameen, jota olen käynyt silloin tällöin katsomassa marraskuun alusta asti. Hame on iiihana, kullanväristä jaquard-silkkiä, näyttää hieman verhoilukankaalta.;) Kaupassa oli paljon muutakin ihanaa, mutta pystyin hillitsemään itseni ja ostin hameen lisäksi ainoastaan punaisen mohairvillatakin.

Noa Noan vaatteissa yhdistyy naisellisuus ja vanhanaikaisuus, kummastakin tykkään kovasti. Mallistojen värimaailma on lisäksi ihana, murretut värit sopivat loistavasti kalpealle suomalaisellekin. Ainoa Noa Noan paha puoli on hinta, alennettuinakin vaatteet ovat melko hintavia. Olen kuitenkin onnistunut muuten välttämään alennusmyyntejä, en siis tunne huonoa omaatuntoa ostoksista.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.