Väliaikapäivitystä

Koska äiti ja isosisko ovat jo huolestuneet, kun päivitä enää niin useasti, niin päivitän nyt vaikka mitään ei ole tällä viikolla oikein tapahtunutkaan. Lähinnä elelen matkakuumeessa, kaksi hametta on valmistunut ja työhuoneen lattialle on alkanut kerääntyä lomatavaraa. Pieniä paitoja ja hameita. Tsih, viisi yötä lähtöön!

Matkaa varten pitäisi vielä tehdä mekko, laukku ja tuunata sukkia. Saa nähdä mitä tästä sekalaisesta seurakunnasta tulee:

Joukossa on vaaleansininen puuvillapellava, jonka sain puoleen hintaan. Väri on hirveä, mutta näytänkin kankaalle kohta Dylonia. Pitsi on mummini siskon virkkaamaa ja olen vaalinut sitä mummini poismenon jälkeen. Nyt ajattelin uskaltautua käyttämään sitä kesämekkoon. Jos joku sukulaisnainen vastustaa, niin soittakoon minulle. Yleensä olen sitä mieltä, että kaikkea vanhaa tulee vaalia, mutta pitsi on kuitenkin alunperin käyttöä varten tehty. Enkä ajatellut sitä paitsi kaikkea pitsiä käyttää eli sitä riittää edelleen vaalittavaksi.;)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.