Pitsineulehuivi ja lapaset

Tänään sain valmiiksi tämän (niin kuvan kuin kaulahuivinkin ;) ):

Photoshop on ystävä. ;) Lankaa kaulahuiviin meni lopulta 135 grammaa. Pelkäsin aluksi, että huivista tulee liian karhea, mutta hyöryttäessä (ja silitysraudalla myös kostean kankaan läpi painaessa) huivin pinnasta tuli ihan sileä ja huivista todella pehmeä. Pitsimallia kommentoin postauksessa muutama päivä sitten. Huivi on samaa virolaista Lõngad-villalankaa kuin lapaset, jotka sain aikaisemmin viikolla valmiiksi. Lapaset neuloin nro 3:n puikoilla, mutta huivin nro 4:n. Olen todella tyytyväinen settiin, nyt voi tulla rauhassa kylmät ilmat, minun kaulani tai näppini eivät palele!

Viikonloppu meni taas vauhdilla, perjantaina meillä taas pelattiin, syöpöteltiin ja hieman juopoteltiinkin. Minä vain syöpöttelin ja juopottelin.;) Eilen siskollani ja puolisollaan oli tupaantuliaiset ja tänään taas vietimme laiskottelupäivää. Anni oli täällä, laitoimme hyvää ruokaa ja katsoimme seikkailuhömppää. Kokonaisuudessaan oli todella kiva viikonloppu.

Huomenna pitäisi metsästää muutama kirja kirjastoista, jatkaa esseetä arvioinnista ja kuunnella kaksi luentoa.

You may also like

3 Comments

  1. Hui! Makaaberi, päätön Halloween-kuva :| Nyt en uskalla mennä nukkumaan, näen vielä painajaisia päättömistä neulebloggaajista, apua! Eiku iha kiva setti – taas =)

  2. Hih, jos olisin jättänyt pään kuvaan, niin sitten vasta olisitkin pelästynyt. ;)Pitäisikin katsoa taas kerran Päätön ratsumies -elokuva. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.