Sydänlaukku

Nyt voisi sitten tulla kesä:

Vuorikankaan kiinnitin ronskisti ei-niin-suorilla pistoilla.

Näyttääköhän Halinallejen oksennus tältä?

Nyt se sitten on valmis! Työn tekeminenhän alkoi jo lokakuussa. Sydämiä toista laukkua varten on jo jonkin verran kasassa, mutta en tiedä milloin tuo toinen laukku valmistuisi. Laukkuun on käytetty Kesäpirkkaa, Novitan virkkauslankaa ja sekalaisia jämälankoja. Bambuiset kahvat ostin jo puolitoista vuotta sitten kesällä ja vuorikangas on jämäpala. Laukun tekeminen ei tullut siis nyt kovin kalliiksi.

You may also like

15 Comments

  1. Khih halinallen oksennus :PKiva laukku ja ilmeisen kärsivällisyyttä vaativa. Mitähän jos mä tekisin niistä mun isoäidin neliöistä kassin, kun se poncho-idea taitaa hautautua..

  2. Ai kun näyttää namuselta! Ja mikä kesä, justhan tää talvi alkoi! Oisko mahdollista saada sydänvirkkausvinkkejä? Noita vois kokeilla jos vaan joku päättelis langanpäät…

  3. Kiitos hyvästä palautteesta. Kesää jo kovasti odottelen, haluaisin jo ottaa kevyet pellavahameet ja sandaalit käyttöön. Tätä siperialaista ilmastoa ei kyllä kestä kukaan.Voin piirtää tässä viikonlopun aikana työpiirustuksen sydämelle, vaikkakin noissa mun virkkaamissa sydämissä silmukoiden ja pylväiden määrä koko ajan vaihtelikin.Maiju, en tiedä missä on vika, mutta en pääse sun profiilin kautta sun blogiin. Profiilissasi ei näy blogiasi ollenkaan.

  4. Hei!Tämä on hauskin (ja epäilemättä tarpeellisin) blogi, jonka olen nähnyt. Miten kykenet tuollaiseen tuotteliaisuuteen käsitöissäsi? Itse en toki kutoa osaa, mutta kuvittelin, että se olisi hitaampaa.Hyvää uutta vuotta ja kiitos vielä lasten viihdyttämisestä vuodenvaihteessa!

  5. En tiedä eroaako blogini paljon muista käsityöblogeista, mutta kiitos Jussi kehuista, tässähän melkein punastuu.;) Itse nautin teksteistäsi kovin paljon, harvoin saa lukea noin hyviä ajatuksia noin hyvin ylöspantuina. Ja teidän pilttejänne on/oli ilo kaitsea, vaikken mikään Mary Poppins olekaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.