Nillitystä

Ettei elämä liian luppoisaksi kävisi, niin aloitin tänään opetusharjoittelun työväenopistossa. Vasta eilenhän sain palautteen peruskouluharjoittelusta. Ei stressaa, ei. Haluaisin piiloutua peiton alle seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi odottamaan kesää ja aikaa kun tarvitsee “vain” käydä töissä.

Vaikka uusi opetusharjoittelu ahdistaakin, olen innossani, että saan olla tekemisissä taas sidosopin ja kangaspuiden kanssa. Nyt pitäisi vain palauttaa mieleen kaksi- ja kolmekerroksisten kankaiden rakenteet. Ne kun näyttävät sidospiirroksina vähän liiankin haastavilta, että osaisin niitä opettaa. Onneksi seuraavaan opetustuntiin on kaksi viikkoa aikaa.

Nyt jotain aivan muuta:

Viime aikoina olen innostuvat varsin tavallisista ruuista: Olen syönyt parin viikon aikana kolme kertaa tölkkihernekeittoa ja kolme kertaa pakastepinaattikeittoa. Pitäisiköhän itse tehdä enemmän ruokaa alusta saakka? Nuo einekset ovat tosin halpoja… Lisäksi olen löytänyt Fazerin Maya maitosuklaapatukat (mausteena chiliä!). Niitä olen syönyt viimeisen viikon aikana ehkä noin seitsemän kappaletta. Suosittelen.

You may also like

3 Comments

  1. Peiton alle piiloutuminen ainakin niin pitkäksi aikaa kunnes ruoho on taas vihreää, houkuttais muakin.Ja se chilisuklaa on nam, onneksi en oo enää pahasti koukussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.