Huomioita

Matkavinkki:

Jos haluatte nähdä Helsinkiä uudesta näkulmasta, niin matkustakaa Jokerilinjalla 550 reitin päästä päähän! Itse matkustin tällä viikolla Pohjois-Haagasta Itäkeskukseen ja se oli varsin mielenkiintoinen matka. Bussi ei aja vain isoja teitä, vaan esimerkiksi ylittää Vantaanjoen jännää vanhaa rautatiesiltaa pitkin.

Tiedoksi itselleni ja muille:

Laskin ja järjestin (!) tänään kaikki lankani. Omaan käyttöön lankaa on noin 20 kiloa ja “työ”-lankoja on noin kahdeksan kiloa. Arvioin etukäteen, että lankaa olisi noin 25 kiloa, eli ei tuo arvio ihan kauhean paljon pieleen mennyt.

Nyt voisin taas aloittaa jonkinlaista lankalakkoa, joka ei tosin koske tilaustöihin ostettavia lankoja. Kroatiasta saan kyllä sitten toukokuussa ostaa lankaa, jos lankakaupan Splitistä löydän. Epäilen vahvasti, että kaupungista ei kovin helposti lankaa löydy, jollei sitten sattumalta jostain pienestä naistenvaateliikkeestä (kuten Riminissä).

Ihailtavaksi:

Heegeldab -blogissa on ihana kirjottu laukku, joka inspiroi vaikka mihin.

You may also like

7 Comments

  1. Mitmit reissuun lähdössä?Ensi lauantaina muuten taas varmaankin tulen teille (roperope!); hauska nähdä taas pitkästä aikaa!

  2. Splitistä en viime keväänä lankakauppaa löytänyt, vaikka reissussa tapaamani englantilaiset tädit muistelivat jonkun käsityöliikkeen sataman tienoilla nähneensä.Sen sijaan jos Dubrovnikissa käväiset, sieltä löytyi lankaliike. Suihkulähteeltä oikealle ja sitten aika pian joku pitkä ja kapea katu vasemmalle, aika alkupäässä. Tai jotain. Voisin varmaan näyttää kartastakin jos olis kartta.

  3. Kroatiasta ei ole tarkoitus raahata hirveitä kasoja lankaa. Mutta jos lankakauppa sattuu tielle, niin voihan sita aina jotain ostaa. :)Maartsi, kiva että tykkäsit! Hauskaa nähdä, että malli toimii silkkivillaisenakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.