Sammal on valmis!

Eilinen meni neuletakkia viimeistellessä:

Nimekseen neuletakki sai Sammal, koska minusta pinta näyttää metsänpohjalta, jossa kasvaa erilaisia sammaleita. Siipalle takista tuli mieleen merilevä.;)

Tässä näkyvät minun mielestäni oikeat värit parhaiten:

Neuletakin malli on oma, lanka on Tukholmasta ostamaani Colinetten Prism-lankaa (väri 106 Nutmeg, koostumus: Pure wool & cotton twist) ja Pirkanmaan paksua Pirkka-lankaa. Neule ainaoikeaa, puikot ja virkkuukoukku nro 5. Colinetten lankaa meni 190 grammaa, Pirkkaa noin 350 grammaa.

Eilen koin kauhunhetkiä, kun kuvittelin, että takki on liian pieni minulle. Höyryttelyn jälkeen se on kuitenkin juuri sopiva minulle. Villa on siitä mukava materiaali, että höyryttämällä sitä voi muokata todella paljon!

Takkia oli vähän tylsä tehdä, mutta tykkään lopputuloksesta kovasti! Maanläheiset värit sopivat minulle ja erilaiset napit antavat luonnetta takille. Nyt toivon, että pakkaset vielä jatkuvat, että saan käyttää ihanaa uutta luomustani.;)

Ja viimeiseksi kuva uuden villatakin onnellisena muikistelevasta omistajasta:

Seuraavaksi ajattelin tehdä jotain kevyttä, paksua neuletakkia oli niin raskas neuloa.

You may also like

21 Comments

  1. Sanalla sanoen: I-HA-NA!Upeat värit ja sopii sulle mahtavan hyvin.Jotain tollaista saman värin eri sävyjä -juttua on pitkään ollut mielessä minullakin tehdä. Jossain välissä…

  2. Vau!No varmaan arvasitkin, että tulen tänne kuolailemaan:) Kaikki omat projektit näyttää taas ihan tylsiltä tämän jälkeen. Vihreän sävy on juuri oikea!

  3. Ihana! Onko hihat ja vartalo-osa tehty yhdessä raglankavennuksissa? Miksi kaikki muut tekevät aina kaikkea ihanaa jo omat kutimet ovat tosi tylsiä ;-)

  4. Kiitos, kiitos kaikille kehuista! Nuo hihat ja vartalo-osa on tosiaan yhdistetty neulomalla. Minähän en mitään turhia saumoja ala tekemään.;)Etureunat on tehty virkkaamalla, se jämäköitti nappilistaa huomattavasti.

  5. Ihana! Minäkin haluaisin tuollaisen!Tänään sekoittelin suklaakakkutaikinaa ja siihen muodostui upeaa raidoitusta ruskean eri sävyissä. En sitten hakenut kameraa vaikka mielessä kävi, täytyy varmaan leipoa uudelleen että saan villapaidan raidat ikuistettua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.