Iloinen päivä

Onpa syitä olla iloinen:

  1. Syksyn lukujärjestys on selkeytynyt. Edessä on vähän luentoja, mutta sen sijaan gradun tekoa, kaksi kirjatenttiä sekä tekstiiliarkeologiaa.
  2. Graduni aihe hyväksyttiin tänään. Teoriaosan olisi tarkoitus olla kutakuinkin valmis parin kuukauden kuluttua. Syvennyn siis 1960-luvun helsinkiläisen nuorisopukeutumisen todellisuuteen. Nyt ainakin olen innostunut aiheesta. Tilanne ei varmaan ole sama parin kuukauden kuluttua.;)
  3. Aikataulun selkiydyttyä tajusin, että minun onkin mahdollista valmistua ensi keväänä/kesällä. Pidä varasi veliseni, valmistumme vielä samaan aikaan!;)
  4. Olen taas innostunut Marlene Dietrichin musiikista. Nyt kotona raikuu Naughty Lola. Jos aikamatkailu olisi mahdollista, niin yksi kohteistani olisi ehdottomasti Berliinin ja Pariisin yöelämä 1920-luvulla.
  5. Onnenlehti -huivin ohje on vihdoin työn alla. Ohje on saatavissa pdf-muodossa varmaankin sunnuntaina.
  6. Minä ja siskoni osallistumme Wanhassa Satamassa järjestettäville Naisten joulumessuille joulukuun alussa. Luvassa ainakin valmistamiani persoonallisia neuleasusteita ja siskoni tyylikkäitä koruja.
  7. Siskoni synttärit sunnuntaina avaavat syksyn synttärikauden.

Siskon lahja on tosin vielä vaiheessa:

You may also like

1 Comment

  1. Tsemiä gradun tekoon! Itse tein gradun vuosi sitten syksyllä. Hyvänä väliviihteenä toimi neuleblogit ja BB :) Sitä paitsi, lähdeaineistoa lukiessa voi hyvin neuloa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.