Nyt hävettää

Tätä ei pitäisi tulevan kässänopen tunnustaa: Olen tekemässä hametta ja pähkäilin noin 15 minuuttia miksei vyötärökaitale ja kellotettu hameosa täsmää. Sitten tajusin, että muotoonleikattu vyötärökaitale on ylösalaisin. Noloa….

Ulkona on ihana ilma ja minä vaan nysvään kotona. Puolustuksekseni täytyy sanoa, että kävin jo tänään ulkona ja ajattelin ottaa tänään koulutöistä lomaa, kun eilen tuli taas palautettua yksi versio prosemmasta.

Parin viikon aikana on tullut kehrättyä noin pari sataa grammaa lankaa (kaikki eivät ole kuvassa). Villa on virolaista. Lankaa pitää kehrätä vielä runsaasti lisää, mutta ajattelin lopuksi tehdä niistä boleron tai hihattimen.

Oranssi villatakki ei taida valmistua sunnuntaihin mennessä:

Maanantaina kun alkaisi vihreä Project Spectrum -kuukausi. Hihat villatakista on valmiina, mutta vartalo-osa puuttuu melkein kokonaan.

You may also like

3 Comments

  1. Project Spectrum on stressitön projekti, niin sitä sanotaan..;) Minullakin vielä oranssit Jaywalkerit kesken, mutta jatkan niitä sitten kun huvittaa. Nyt jotain muuta..

  2. Kyllähän minä tiedän, ettei Spectrumista tarvitse stressata, mutta kun stressaan yleensä ihan kaikesta. Jopa siitä, että stressaan.;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *