Hehkutusta

Audrey Tautou, tuo taivaanlahja maailmalle on tällä hetkellä kuvaamassa elokuvaa Ensemble c’est tout. Ensemble c’est tout (Kimpassa) sattuu olemaan tällä hetkellä yksi lempiromaaneista (kehun sitä helmikuun postauksessani ja ennustan selkeästi tulevaa)! Totaalisen ihkua!

Ihastuin Tautou’hun Amélie’ssa niinkuin kaikki muutkin, ihastus vain syveni Dirty Pretty Things ja Un long dimanche de fiançailles -elokuvien myötä.

Kunhan Ensemble c’est tout tulisi Suomessa teattereihin tai edes dvd-levitykseen….

You may also like

5 Comments

  1. Kimpassa on kyllä loistava kirja, luin sen heti silloin kun se ilmestyi suomeksi ja äskettäin uudelleen, toimi yhä. Pidän Gavaldan muistakin kirjoista, mutta Kimpassa on lemppari. Jo pelkästä kannesta tulee hyvälle tuulelle.Jos haluaa nähdä AT vähän toisenlaisessa roolissa kannattaa katsoa Rakastaa – ei rakasta (À la folie… pas du tout) jos et ole vielä nahnyt. Audreyn sopivuudesta DaVinci-koodiin en kyllä näin ennen filmin näkemistä ole ihan vakuuttunut.

  2. Kimpassa on Gavaldan kirjoista myös minun lempparini Á la folie… -leffaa en ole kyllä nähnyt. Harmittelen vähänväliä miksei Suomessa tule levitykseen enemmän ranskalaisleffoja (kun kerran tulee kaikenlaista amerikkalaista kakkaa).Da Vinci -koodista en vakuuttunut kirjallisessa muodossa ja Dan Brownin naiskuvaukset olivat yhtä ontuvia myös Enkelit ja Demonit kirjassa. Voi myötähäpeää!

  3. Minä taas en uskalla katsoa lempikirjoista filmattuja versioita :( “Kimpassa” on ihana kirja, siis leffaa pitää vältellä! Samoin kävi “Englantilasien potilaan” kanssa – en koskaan uskaltautunut katsomaan elokuvaversiota kun kirja oli niin hyvä.

  4. Kirjoista tehdyt filmatisoinnit ovat aina riskaapeleita, kun itsellä on tietyt mielikuvat asioista. Tosin luotan siihen, että Tautou hoitaa tässä tapauksessa homman kotiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.