Matkakuumetta

13.6. koittaa lähtö kotialttarien luvattuun maahan:

Pari päivää sitten heräsin todellisuuten ja tajusin, että lähtö Italiaan on alle kolmen viikon päässä! Eilen löytyivät matkaliput postilaatikosta ja tänään olen muunmuassa listaillut mukaan otettavia tavaroita. Montako hametta tarvitsen kahden viikon lomaa varten? onko kuusi liikaa?;) Pitäisi myös tehdä hankintoja, ainakin toinen muistikortti pitäisi vielä (siipan) kameraan käydä ostamassa. Pitäisi myös käydä lainaamassa folkloristiikan tenttikirjat matkalle mukaan. Rannalla voi sitten lukea vuorotellen kansanperinnettä ja dekkareita. Lisäksi minulla on kesken neulepaita, jonka haluaisin matkalle mukaan… Onneksi päätöksen matkalle otettavasta neuletyöstä olen saanut jo tehtyä (tärkeimmät asiat ensin ;) ).

Viimeksi olimme Italiassa viime syyskussa. Silloin kauppojen ikkunoissa oli todella muhkeita neuleita ja löysin myös lanka-apajia.

Tuollaisen muhkean villatakin kanssa käyvät hienosti mikroskooppisen pienet alusvaatteet:

Tällaisen setin tekemiseen menee varmaankin vain kolme neljä tuntia, jos sitäkään:

You may also like

2 Comments

  1. Matkavalmistelut ovat toisaalta ihania, mutta toisaalta myös aivan kamalia. Juuri tuo vaatteiden määrän arviointi on todella vaikeaa. Ei ole järkeä raahata ylimääräistä vaatekertaa mukana, mutta ei se kyllä ole kiva sekään, että vaatteet loppuvat kesken. Minulle käy yleensä niinpäin, että otan ihan liikaa tavaraa. Varsinkin kun matkakohteesta tulee usein hankittua vähän sitä ja tätä. Viimeiset päivät menevät pohtiessa, miten saa kaiken sullottua matkalaukkuun, joka jo tullessa oli täysi;). Oikeastaanhan minun piti vain sanoa, että mukavaa lomanodotusta;D

  2. Minäkin otan aina reilusti vaatteita mukaan, kun en osaa olla vähääkään “likaisissa” vaatteissa (paidat tuntuvat päivän jälkeen likaisilta kuumassa…). Ja toisaalta ei voi myöskään luottaa siihen, että paikanpäältä löytyisi kivoja edullisia vaatteita, opiskelijabudjetilla kun kuitenkin ollaan menossa.Onneksi kesävaatteet ovat niin pieniä, että niitä mahtuu paljon pieneen tilaan.Tällä kertaa ajattelimme taktikoida ja ottaa yhden TYHJÄN laukun mukaan tuliaisia varten. Nerokasta, omasta mielestäni.;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *