Oranssin villatakin valmistuminen ja kohtalo osa 1

Sain tänään vihdoin valmiiksi oranssin villatakin, jota olen vääntänyt AIVAN LIIAN PITKÄÄN. Ja sitten villatakki osoittautui LIIAN VÄLJÄKSI. Aargh. Käsittämätöntä säätöä.

Mitä sitten tapahtui, sen näette lähipäivinä.

You may also like

4 Comments

  1. Harmillinen takaisku tuo väljyys. Takki näyttää siitä huolimatta kyllä oikein mukavalta. Odottelen mielenkiinnolla, mitä lähipäivät tuovat tullessaan;)

  2. Sinähän yrität kutistaa sitä, laitatko pesukoneeseen!? Ja ehkä jotain sievää kukkakirjontaa siihen voisi sopia!? Terveisiä Katilta ja Jukalta Vaasasta! On ollut mukavaa lukea kuulumisiasi, hetken aikaa olen seuraillut. Hienoja töitä teet edelleen!!

  3. Kiva neuletakki. Ei näytä pahan väljälle, mut tietty jos siinä ei ole hyvä olla…Eka Liisan Liljani muuten valmistui, laitoin just kuvaa. Kiitokset vielä ihanasta ohjeesta, näitä tuun varmasti tekemään lisää!

  4. Kiitos lohdutuksen sanoista, mutta villatakki ei TODELLAKAAN näytä hyvältä päällä eikä siltä myös tunnu.Kati, hauskaa että olet eksynyt tänne. Pitäisi joskus nähdä, vähän heikoissa kantimissa nämä tapaamiset.;) Reijaa näin sattumalta Jkylässä ennen joulua (hui, siitäkin on jo melkein puoli vuotta!). En laita takkia pesukoneeseen, siitä tulisi silloin napapaita. Sellainen voisi sopia, JOS kutistuisin 20cm pituutta, ja laihtuisin 20 kiloa!;DLaura, mukavaa nähdä Lilja myös jonkun muun tekemänä. Ihan oikealta näyttää.;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.