Kellokukka -huivi

Italiassa sain valmiiksi luonnonvalkoisen alpakkaisen Kellokukka -huivin. Kuvat on otettu “takapihallamme”. Aika idylli kesäiseen aikaan!

Alempi kuva vain sen takia, että siinä näkyy ruskettunut minä.;)

Neulekuvio on sama kuin Liisan lilja -huivissa, mutta Kellokukka on aloitettu kärjen sijaan ylhäältä keskeltä. Huiviin meni noin 125 grammaa lankaa. Pitäisiköhän kolmiohuivien neulominen pikkuhiljaa lopettaa?

You may also like

10 Comments

  1. Voi että olen kateellinen! En Italianmatkasta, mutta tuosta kutomisvauhdista ja etenkin sun LETISTÄ!Mullon sellanem hiirenhäntä ja mun mummolla on ollut tuollainen ranteenpaksuinen letti kuin sullakin. Kaunis tukka.Ja huivikin, niin, mutta…

  2. Kaunis huivi, ja kuvio on kivan näköinen tuollakin tavoin tehtynä. Ja huivejahan ei naisilla kai voi koskaan olla liikaa?

  3. Minä syytän sinua ja Liisan liljaa uudelleenvirinneestä huivivimmastani. Siis sillai hyvällä tavalla syytän. Kaunis huivi ja upea rusketus.

  4. Kyllä huiveja voi aina neuloa lisää, joka väriä yksi ja malleja kans… Kuinka ihmeessä tuo aloitetaan? Toi olis se täydellinen malli mun Tanskantuliaislangoille mutta en mä osaa kääntää sitä… Upea rusketus kyllä. Ja se huivi on ihana.

  5. huivi on kaunis eikä huivien tekoa voi lopettaa, niihin tulee hinku, tai joku yskä kuitenkin. mun on ihan pakko laittaa tää linkki, http://www.ivarose.com/home kun mulla olis semmonen mielikuva että tää vois kiinnostaa sua, ainaskin mä oon seikkaillut silmät ihan ympyrkäisinä siellä.

  6. Tykkään tuosta jopa enemmän kuin liisan liljasta:) Aivan mieletön! Ei sanoja nyt. Huivien neulomista et voi/saa lopettaa. Huivit ovat parhaita!

  7. Sahrami, neulomisvauhtini ei ole kovin kummoinen, mutta en oikeastaan “harrasta” muuta kuin käsitöitä. Ja voin lohduttaa, että hiukseni ovat kuivat ja hankalahoitoiset, niitä voi pitää lähinnä letillä, koska muuten ne ovat muutamalla rastalla parissa tunnissa. Ei siis kannata olla kade.;)Voisin jossain vaiheessa tästäkin huivista tehdä ohjeen. Tosin ensisijalla on ensi keskiviikon tentti.Huivit ovat tosiaan parhautta, koska ne ovat niin käyttökelpoisia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.