Violetti Project Spectrum -kuukausi

Project Spectrum jatkuu violetilla kuukaudella. Itse aloitin kehräämällä violettia/purppuraista virolaista villaa. Tänä aamuna kokeilin langan kertaamista ja hyvinhän se onnistui. Kertaamiseen käytin perintönä tulleita vihreitä helmilankoja. Tekemäni lanka on edelleen kovin epätasaista, mutta kaipa se tästä pikkuhiljaa… Langasta tullee huivi.

Perjantaina tuli vietettyä iltaa Tuskan ulkopuolella pikniköimässä. Sisters of Mercy (kylläpäs kotisivu on aurinkoinen, missä synkistely?!) kuulosti ja näytti yhtä vaisulta, kun kuvittelinkin. Oli sitä kuitenkin kiva kuulla yksi lukioaikojeni lempibändeistä livenä. Ilta jatkui yllättäen mukavassa seurassa Virgin Oil Co. -ravintelissa. Viikatteen keikasta tosin kuulimme/näimme vain vilauksen.

Nyt pitäisi lukea folkloristiikan tenttiin, mutta huvittaa vain häröillä.

You may also like

3 Comments

  1. Kivalta näyttää:)Minustakin olisi joskus kiva kokeilla kehräämistä. Värttinää kyselin mammalta, mutta sellaisia ei kuulemma siellä päin käytetty:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *