Turvapaikka kameralle

Sampsa mainitsi jokin aika sitten, että digikamera on hieman kärsinyt, kun sitä kuljetetaan ilman mitään suojaa olkalaukun taskussa. Lupasin sitten tehdä suojapussin kameralle. Pussi on (yllätys, yllätys) neulottu Oü Rewoolin hahtuvasta ja sen jälkeen huovutettu. Kiinnityksen hoidin tänään pienen tuotekehittelyn jälkeen matonkanttausnauhalla ja tarranauhalla. Meinasi muuten mennä hermo Stockan nyöri- ja nappiosastolla, kun en meinannut saada palvelua.

En tiedä miten pussi tulee kestämään käytössä, mutta katsotaan. ;) Väritys on minun mielestäni oikein tyylikäs.

Pussi kiinni…

…ja auki.

You may also like

5 Comments

  1. Hieno pussi ja mullekin hyvä idea. raahaan miehen kameraa käsilaukussa yllättävien kuvauskohteiden varalle ja mies valittaa…tietty. Kiva blogi, en ole pitkään aikaan kahlannut läpi tätä paisuvaa meuleblogitarjontaa ;

  2. Kiva idea! Pussi digikameralle voisi olla seuraava välityö. Onhan sillä kameralla jo jonkinlainen pussukka, mutta kai silläkin on oikeus pukeutua tilanteen mukaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.