Kommentteja kaivataan

Olen muutamia Liisan lilja (pdf) -toteutuksia bongannut blogeista, mukavaa, että ohje on kelvannut toteutettavaksi. Nyt kaipaisin palautetta tulevien ohjeiden tekoa varten. Löysitkö kaaviosta virheitä? Oliko ohjetta mielestäsi helppo seurata? Kirjallisten ohjeiden valmistaminen on minulle varsin hankalaa, kun en itse valmisohjeista juuri mitään tee. Kiitos jo etukäteen palautteesta.

You may also like

8 Comments

  1. Hei! Laitoin sulle luukku-meiliä bongaamastani pikkutyposta huiviohjeessa. Kyse on siitä yhden mallikerran kaaviosta, siinä on ylimääräinen langankiertomerkki muistaakseni toiseksi viimeisellä rivillä. Ohje oli hyvin kirjoitettu ja selkeä, huivi kaunis ja tyylikäs. Odottelen, josko kirjoittaisit vielä ohjeen niskasta aloitettavaan versioon. Muutoin teen tällä vielä yhden alpakkaisen huivin.

  2. Kiitos korjauksesta! Luukku -osoite on ollut valittettavasti hieman sekaisin ainakin kesäkuun aikana (=liikaa postia). Ajattelin vielä tänään tehdä ohjeen Kellokukka -huivia varten, se takia tuota palautetta kyselinkin. Eli jos päivän vielä jaksat odottaa.;)

  3. Ohje oli kiva ja selkeä, ei purnattavaa :) Oikealla rivillä pysyttelemistä mallikertaa seurattaessa tais häiritä vaan omat harittavat silmät :)Ja sitä Lilja ylösalaisin -mallia oottelen minäkin.

  4. kohta se on jo valmis… kummityttö saa synttärilahjaksi unelmahuivinsa :-)Sen verran voisit mainita ohjeessa että se uuden kukkakuvion aloittava kerros (punainen) näyttää epäloogiselta mutta neuloutuu ihan oikein. Mä luin ennen aloittamista sitä ruutumallia ja raavin päätäni kun ne merkit näytti olevan eri kohdassa kuin loogisesti olis voinut olla. Sitten kun aloin neuloa niin oikeinhan se kyllä meni… Ja sit mä aloitan Kellokukan, ja pidän sen itse!

  5. Mun huivi on vasta alussa, mutta mallikerta alkaa olemaan jotakuinkin jo takaraivossa. Pari riviä oli alussa sellaisia, mitä piti aina tarkistaa, mutta nyt kun kuvio on hahmottunut paremmin, niin ohjettakaan ei tarvitse juuri vilkuilla. Tuon saman virheen bongasin kuin Kirsikin, mutta isomman kaavion ensimmäisestä mallikerrasta.

  6. Samat pari pikkuvirhettä löysin minäkin, joista muut jo mainitsivat. Nyt niitä ei enää näkynyt, hyvä niin :)Ohje oli selkeä ja helppo seurata, vaikka huivi olikin vasta kolmas pitsihuivini. Sain sen juuri eilen valmiiksi ja lähden tästä pingoittelemaan :)Hieno vaikuttaisi tulevan, tein itsekin vaaleanvihreästä alpakasta, jota sattui olemaan sopivasti valmiina.

  7. en anna kommentteja huiviohjeista vaan totean ilokseni että opiskelukaveri on kuin onkin kässäope kuin myös terkuin pariisin huonekaveri luukkuosoitteeni on nimelläni ilman äänpisteitä ja muita välimerkkejä. lähettele joskus postia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.