Hankintoja

Tällainen muutti vihdoin meille tänään:

Ja muistutukseksi vain itselle: Ompelukoneen raahaaminen läpi kaupungin julkisilla kulkuneuvoilla ja kävellen ei ole ehkä fiksuin idea.

Olen tänään ollut yhtä innoissani ompelukoneestani kuin teinipoika viritetystä mopostaan. Tosin en ole ehtinyt vielä ommella mitään, kun otin tuossa neljän tunnin päiväunet. Olen sen jälkeen vain hiplaillut konetta ja järjestänyt tarvikekaapin ja katsellut kankaita. Huomenna sitten ompelemaan, kunhan ensin keksisi mistä aloittaa!

Muutakin kivaa sain (tai tosin kaiken omilla pennosillani ostin) tänään, koska postilaatikosta löytyivät nämä:

Vaikka Japani minua ei muuten innostakaan, niin maassa tehdään kyllä maailman ihanimmat ompelu- ja askarteluoppaat. Lempparini kirjoista on oikeanpuoleisin, The Comfortable Days. Kirjassa on aivan iiihania ideoita yksinkertaisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Tilasin kirjat Yes Asia -sivuston kautta. He lähettävät kirjat ilman postikuluja.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.