Violetit ranteenlämmittimet

Kun lämpötila painuu alle 20 asteen, niin tekee mieli neuloa jotakin tällaista:

Ranteenlämmittimet ihanasta Colinetten Giotto -langasta ja ikivanhasta kaksinkertaisesta Novitan Floricasta. Lankaa kului yhteensä 40 grammaa. Huomatkaa violetit marjat pensaassa, ne oli pakko saada kuvaan mukaan.

You may also like

7 Comments

  1. Herkut;) Anteeksi se malva- väärinkäsitys. Ajattelin, että uskallankohan tulla tänne enää ollenkaan. Tulipahan taas todistetuksi, että pitäis varmaan tarkastella asioita vähän perusteellisemmin, ennen kuin tekee johtopäätöksiä;)

  2. Eihän se sinun vikasi ole, jos en halua seurata ohjeita, vaan teen oman pään mukaan. Kuten Päivi pari postausta sitten kommentoi, niin malvasta todellakin saa vaaleanpunaista(!?)käyttämällä puretukseen rautavihtrilliä. Pitänee joskus kokeilla sitäkin.

  3. Kiitos Mielitty ihanista huiviohjeista. Minä Alan just toteuttamaan Liisan Liljaa :)) mutta arvaa olisinko kaikkein eniten tahtonut tehdä Onnenlehden (ei lainkaan *vink vink*). Kauniita ovat huivit ja kiitos kun jaat ohjeet meidän muiden käyttöön!M

  4. Hei! Olipas ihanat lämmittimet ja ihana väri ! Osaisinkohan minä käyttää tuollaisia!? En ole kokeillut, kun en omista. Minäkin olen tässä kyhännyt itselleni blogia, käyhän vilkaisemassa. Laiton sinne linkin sinun blogiisi, käyhän se?

  5. Kati, Blogger-profiilissasi ei näy blogisi osoitetta. Voitko laitta sen näkyviin, tai ainakin laittaa osoitteen tänne. Olen utelias.;)Onnenlehti-huivista ilmestyy jossain vaiheessa blogiini ohje, en tosin lupaile mitään aikataulua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.