Muun muassa pellavasotkua

Eilen illalla meinasi päästä itku, kun otin pesukoneessa pyörineen pellavavyyhdin pois pesupussista. Langan kierteet olivat hieman innostuneet värjäyksen aikana, siksi vyyhti näytti koneesta tullessaan seuraavalta:

Vyyhdin olotila järkytti, koska olen ennen värjännyt puuvillalankaa koneessa ja puuvillalanka ei ole kärsinyt pyörityksestä juuri lainkaan. Pellavalankaa en edes lingonnut. Tänään kuitenkin sain vyyhdin selvitettyä, eikä siihen mennyt kuin noin tunti. Onneksi pidän lankojen/vyyhtien selvittelystä. Tuli taas oivallettua, että hermot kun pitää kurissa, niin täydelliseltä fiaskoltakin näyttävä asia voi lutviutua oikein mallikkaasti. Niin, ja pellavalanganhan on tarkoitus muuntautua siipan roomalaisen tunikan koristenauhoiksi.

Siskon syntymäpäiviä viettettiin tänään. Itsetehty osuus lahjastani kuvassa (minä tuossa kuvassa kuitenkin muikistelen siskoni sijaan). Palmikkopipo ja -huivi Cool Flamme -langasta. Menekki yhteensä melkein 300g.

You may also like

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.