Turhautumista

Siirtokuvapaperin käyttö ei ole ihan vielä hallussa:

Tuntematon neiti vilkuttaa junan ikkunassa.

Harjoittelin sitkeästi ja kyllä tuo tekniikka pikkuhiljaa alkaa tuntua omalta. Siirtokuvapaperin mukana tulleet ohjeet ovat aika ylimalkaiset, reilu omatoiminen kokeilu taas aiheutti turhautumista. Hassua, kuinka jossain asioissa pinna on ihan käsittämättömän lyhyt.

Mieleni tekisi neuloa jotain todella värikästä. Harmillista, kun aurinko laskee jo niin varhain. En pysty tekemään värivalintoja ilman luonnonvaloa.

You may also like

4 Comments

  1. Siirtokuvatekniikka tarkoittaa sitä, että mustesuihkutulostimella tulostetaan haluttu kuva siirtokuvapaperille, jolta kuva taas siirretään silittämällä kankaalle. Kuvan tarttuminen kankaalle paperilta on se kriittinen vaihe.Tuolta löytyy aiheesta lisää:http://www.kaspaikka.fi/savonlinna/siirtokuva/etusivu.htm(liitä linkki yhteen)Ongelmana on, että eri merkkiset paperit tuntuvat toimvan hieman eri tavalla ja silitysrautakin vaikuttaa. Kokeilu jatkuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.