Riemukukat

Riemupyörät ja -sydämet ovat saaneet seuraa Riemukukista:

Riemukukkien idea ei ole täysin oma, vaan näin samantyyppisiä koruja jossain jenkkiblogissa. Nyt en vain enää löydä kyseistä sivua.

Tein rintakoruja varten tyylikkäät taustat, joka tuo rintakorun kauniisti esiin. Riemukukat majailevat nyt äidiltä lainassa olevassa Teema-kulhossa. Se on varsin hauska sisustuselementti keittiönpöydällä.;) Eipä mulla muuta. Menen tästä tekemään lisää Riemukukkia.

You may also like

17 Comments

  1. Oi, miten hyvältä näyttää. Aika pienellä jutulla saa käsityölle arvoa heti lisää. Näyttää nimittäin tosi hyvälle nuo rintaneulat tuon taustan kanssa. Kiitos idean esittelystä :)

  2. Voi kun ovat sieviä!Ihan harmittaa etten pääse sinne myyjäisiin. Toivottavasti saat paljon asiakkataita eikä tarvitse viedä tavaraa takaisin kotiin. Reipasta mieltä ja lisää hienoja rintakoruja vaan!

  3. Voi kun ovat hienoja! Itse olen haaveillut jostain tuollaisesta kivasta rintakorusta jossa olisi mukana vähän heijastinkangasta. Sitten sen voisi pistää vaikka hihaankin. Mahtaisiko olla tulossa mallistoon?Teetkö muuten noita omia huivimallejasi esim. tilauksesta? Ovat äärettömän ihania, mutta itsellä ei kyllä taito riittäisi.

  4. Hintapolitiikkaa en ole vielä lopullisesti päättänyt. Teen blogiini mainoksen tulevalla viikolla ja sitä ennen on tarkoitus hinnatkin lyödä lukkoon.Kiitos kehuista, noiden “taustojen” avulla korut pysyvät myös järjestyksessä.Mursuliina, juu, juuri tuosta sivustosta on kyse. Se olikin kauppa eikä blogi.Piua, ei minulla ole kauheita ennakko-odotuksia, tämä on tällainen kokeilukerta. Jos tuotteet eivät mene kaupaksi, niin sukulaiset ja kaverit saavat sitten paljon joululahjoja.;)orange seeds, minulla on joitakin heijastinkorujakin tarjolla, en ole tosin testannut miten hyvin ne oikeasti toimivat. Huivimalleja voin tehdä tilauksesta, nytkin on yksi tilaus jonossa, jonka ehdin neuloa varmaankin joulun jälkeen. Hintaa työlle tietenkin tulee jonkin verran.

  5. Katsoinkin jo eilisessä kuvassa noita kukkia vähän sillä silmällä, että tuommoinen voisi lähteä mukaan messuilta! Oletteko siellä joka päivä vai vain joinakin – eli milloin kannattaa tulla?Niin ja oikeestaan piti kommentoida ihan senkin takia että mulla on villatakissa samat napit kuin kuvan riemupyörän ylempi.

  6. Tiesinkin kyllä että käsityölä on aina hintaa, ei kannata myydä omaa aikaansa liian halvalla. Täytyy katsoa josko ensi vuoden puolella olisi rahaa. Huivi olisi hieno juhlapukujen kanssa.

  7. Kiitos!Messuilla olemme kaikki viisi päivää, lauantaista keskiviikkoon. Laitan blogiini vielä kaikenlaista infoa, eli mistä meidät löytää jne.Tuo riemupyörän nappi on aarre, mun mielestä tosi hieno. Mulla oli niitä vain yksi, koska nuo napit ostin alelaarista, jossa oli vähän kaikenlaisia nappeja.orange seeds, kysele vain huivitilausta, kun siltä tuntuu. Violet, messuilla löytyy kyllä paljon katsottavaa ja ostettavaa. Pitänee laittaa omalta osalta tänne kuvaraporttia kunhan messut ovat ohi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.