RRRammstein!!

Näin viime yönä unta Rammsteinin Till Lindemannista. Täytyy sanoa, että heräsin varsin hyväntuulisena tähän aamuun. ;)

Ah, mikä mies!

Nyt on sitten Rammstein raikunut koko aamun kotona kirjoittaessani metodologia-esseetä. Toivottavasti yläkerran puukenkä-naapuri ei häiriinny…

You may also like

7 Comments

  1. Mulle tuli just tänään Völkeball limited editon postissa. Kuolatikuola. Kumma vain, että mun osoitteessa nähtiin unta Paul Landersista ja samoin ystäväni uudessa Seelannissa uneksi myös Ramupojista. Kiireinen yö heillä…

  2. Hei, mistä sä tilasit tuon limited editionin? Olen nähnyt vain sitä tavallista… Mä haluan kans!On se hyvä, että pojilla riittää vientiä.Toivotan Tillin tervetulleeksi uniini vaikka joka yö. Yleensä kun vaan näen tyhmiä painajaisia.

  3. “Nätti” on mun mielestä ehkä vähän väärä sana, mutta kaikki ylistysanat ovat tietenkin ok, kun Till on kyseessä.Se on kyllä hassua miten sisäinen teinityttöni jaksaa aina innostua. Mutta kun Till hönkii, että “Du riechst so gut”, niin eihän sitä voi olla muuta kuin innoissaan..:D

  4. Mäkin liputan Rikhardin puolesta, kuten Susanna. Mutta on se Tillkin ihan komee:)Oli tarkoitus mennä tänään Tähkän keikalle, mutta en taida krapulaltani pystyä, joten voisinkin ruveta luukuttamaan Rammsteinia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.