Uutta vuotta!

Kalenterivuoden vaihtumista on hyvä juhlistaa tällä vuonna 1910 lähetetyllä kortilla:

Vuoden vaihtumista juhlimme kotona hyvässä seurassa, maukkaalla ruualla ja suurehkolla määrällä punaviiniä. Tulkoon vuodesta 2007 parempi kuin edeltäjistään, onnellisempi ja menestyksekkäämpi.

Aloitin toissapäivänä säärystimiä Anna Vaskon värjäämästä langasta. Tiedän, että minulla on MONTA työtä kesken, mutta en voinut vastustaa langan huutelua. Suomenlampaan villa on todella miellyttävää neuloa, mutta en ole ihan varma, että pidänkö tuosta langan raidottuvuudesta sittenkään niin paljon. En ole itse raidoittuvien lankojen ylin ystävä, vaikka ne vyyhdillä hyvältä näyttävätkin. Katsotaan päätyvätkö nuo säärystimet omaan käyttöön vai lahjaksi.

You may also like

4 Comments

  1. Ihana korttikuva :) Tupakki kädessä yllätti. En oikein tajunnut ensin tuon kuohari(?)pullonkaan olemassaoloa.. ..mitä silmät ei nää..Hyvää uutta vuotta :)!

  2. Käyhän kurkkaamassa violetin uusia koketteja!JA siihen liittyen; osaatko neuvoa mulle paikan mistä Hesassa löytäisin vanhoja kortteja, valokuvia jne. tarkoituksiini sopivaa???olen tulossa helmikuussa käymään, mut Hesa on mulle kuin toinen planeetta, eli en tunne ollenkaan.Missä hintaluokassa siellä tuollainen tavara liikkuu?Voit vastata violetista löytyvään mieliosoitteeseenkin jos haluat mieluummin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *