Säärystimet

Vuoden ensimmäinen työ on vaatimaton. En vieläkään osaa oikein päättää, että ovatko nuo säärystimet “minunlaiseni”. Oikeassa jalassa säärystin on oikeinpäin ja vasemmassa nurja puoli päällepäin. Kumpikin neulepinta toimii.

Kuvat eivät (taaskaan) anna lainkaan oikeutta neulepinnan kauneudelle ja väreille. Todella rasittavaa! Lankaa säärystimiin meni 70 grammaa, ja lankahan on Anna Vaskon käsinvärjäämään suomenlampaan villaa.

Menen tästä marisemaan opintojen pariin.

You may also like

6 Comments

  1. Kivat:)Sinunlaisuus: ei paha tyylirikko.Järkkäilin hetk sitten viime ingassa lukkaria. Tarjolla oli kymmenkunta puheviestinnän kurssia, kaikki meni jonkun kanssa päällekäin!!ottaa pattiin..

  2. Pitäis taas siirtyä enemmän käyttämään punaista, silloin noi sopisi hyvin.Toivottavasti saat johonkin sen kurssin tungettua, eihän sun ihan kaikille luennoille tarvitse päästä.;)

  3. Opiskelen Oulussa ammatilliseksi opettajaksi ja eräs osani pedagogista portfoliota käsittelee sitä miten oppiminen edistyy paremmin kun neuloo. Muistatko missä väikkärissä asiaa käsiteltiin enemmänkin ? Mielestäni Neulonta on mulle kuin aspiriinia -väikkäri ei suoranaisesti käsittele oppimista.

  4. Opiskelin treen yliopistossa -92-96 (Pohjoismainen filologia) ja sivuaineeksi halusin lukea puheviestintää. Ja ..kele kun joitakin kursseja siihen aikaan järjestettiin vain JOKA TOINEN vuosi, joten tökki hiukan niille osallistuminen. Mutta tykkäsin kauheasti kaikista niistä joille saatoin osallistua.Säärystimet ovat pop tässäkin osoitteessa – tosin niidne käyttö on rajoittunut aikalailla kun puihin pukkaa uutta silmua kuin keväällä ja on siis liian lämmin. Missä talvi?Eipä silti, pärjään ilmankin!Piilis eli violet

  5. Tänä keväänä joudun osallistumaan parille kurssille, jotka olisi pitänyt suorittaa jo kolme vuotta sitten. Mutta kun ei ole aikaisemmin mahtunut lukujärjestykseen. Vähän ärsyttää.Meilläkin on pihalla yksi pensas herännyt ja puskee vihreitä silmuja, tällainen keskieurooppalainen talvi sopii mulle.;)Joo, ei täälläkään oikein villaisia säärystimiä tarvitsisi, kun ulkona on +4 astetta ja sataa vettä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.