Pelastakaa lakupoika!

Fazerin perinteikkään lakritsipatukan lakupoika-kuva halutaan poistaa rasistisena. Mitä seuraavaksi, jos tuossa onnistutaan?

Allekirjoita adressi, jos haluat säilyttää palan suomalaista makeishistoriaa.

You may also like

8 Comments

  1. Olin ollut asian suhteen täysin uutispimennossa, kiitos tiedosta. Kävin allekirjoittamassa. (Onko Musta Pekka-kortit muuten jo kielletty?)

  2. Brunbergin “Suukko”-laatikossa on vielä tummaihoisten kuva, vaikka nimi jo muutettiinkin…ehkä se on sitten seuraava. Kävin minäkin allekirjoittamassa.

  3. Musta Pekka -kortit ovat saaneet nimekseen Pekka-kortit , fetsipäisen Pekan kuva on saanut kuitenkin jäädä.Brumbergin Suukko -laatikon kuvaa jouduttiin muuttamaan “vähemmän halventavaksi”, eli tytön kaislahame vaihdettiin kankaiseen ja hahmojen huulia pienennettin ja niin edelleen.Entäs jos minä alkaisin valittaa Elovena-pakkauksen yksipuolisesta naiskuvasta. Pakkaushan syrjii kaikkia suomalaisnaisia, jotka eivät ole blondeja ja kauniita.

  4. Joo,minusta on väärin että neekerin suukoistakin piti luopua.Kohta varmaan pitää maitopurkkiinkin vaihtaa kuva, ettei siinä komeileva lehmä vaan loukkaa maailman kaikkia vuohia, laamoja ja soijia :-D

  5. Kävin itsekin allekirjoittamassa. Tuota suukko-laatikon kuvasta valittamista en kanssa oikein ymmärrä. Eivätkö suomalaiset saa laittaa tuotteisiinsa kuvia muunlaisista ihmisistä kuin veloena-tytöistä ja väinäimöishattuisista parrakkaista ukoista?

  6. Siskoni työkaverit Kairossa ovat sitä mieltä, että suomalaiset on tosi rasisteja, jos eivät salli tummaihoisten mainostavan lakujaan, eli juttu on siellä kääntynyt ihan toisin päin! Hienoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.