Onni on…

…kasa ihania vanhoja käsityölehtiä 1930-1950-luvuilta.

Minusta tuli lehtien onnellinen omistaja viime viikolla ja nyt en voi kuin ihmetellä, miten tulenkaan toimeen ilman vuoden 1938 mannermaista uutuutta: “Uudenuutukaista, aistikasta, käytännöllista ja lämmittävää” napitettavaa autopeitettä. Kyllä sellaisen kanssa kelpaa matkustaa kylmässä autossa:

Samaisen lehden kansi on näin dramaattinen:

Vanhoja käsityölehtiä voi käyttää niin ideointimateriaalina neuleisiin ja vaatteisiin kuin kuvapankkinakin. Siippa intoutui käyttämään yhden lehden kansikuvaa vaihtoehtohistoria -forumin kuvituksena. Tosin kuvatekstit ovat hänen omansa.;)

Prosemman tekoa ajattelin buustata seuraavalla kirjapinolla:

Vaaleanpunainen Kevät-huivi valmistuu hitaasti, mutta varmasti. Toivottavasti saisin sen valmiiksi viikonloppuna.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *