Viiniä ja villasukkia esitellään tämänpäiväisen Satakunnan Kansa -lehden sunnuntailiitteessä. Pitempänä jutun voi lukea Blogiskoopista.

Koska olen julistautunut Blogilistalla tissibloggaajaksi, niin pitäähän tänne laittaa silmänruokaakin: Tuntematon neito 1960-luvulta verhottuna Onnenlehti-huivin kuvioon.

Selvennykseksi teille, jotka olette nyt aivan ulkona: Tissibuumia selvittää Pörrö omassa kirjoituksessaan. Itse olen miettinyt jo pidemmän aikaa isorintaisten neulojien yhteisön perustamista. Ai miksi? No juuri siksi.

EDIT: Taidan ottaa mallia Wagnerin väikkäristä. Minäkin voisin tehdä varsin poikkitieteellisen gradustani.;)

You may also like

22 Comments

  1. Tämä tissi-hamsteri keskustelu ei ole jaksanut herättää minussa kummempia intohimoja (minulle on aivan sama mitä muut ajattelevat minusta tai muista neulebloggaajista) , mitä nyt olen puolihuolimattomasti naureskellut ihmisten verbaaliselle viitseliäisyydelle ja kekseliäisyydelle. Sen sijaan isotissineulojien kerho voisi olla hauska – olisipa sitten näistä etumuksista joskus jotain iloakin ;)

  2. Virkkasin vuosi, tai muutama, sitten bikinien yläosan puuvillalangasta. En ole pitänyt niitä kertaakaan, sillä näytän järkyttävältä ne päällä. Mikäli ompelisin kupit yhteen saisin joko pisaranmallisen sohvatyynyn tahi näppärän kauppakassin. Että kiinnostusta olisi..

  3. Vitsi, tätä ideaanhan pitää alkaa kehitellä eteenpäin kun kiinnostuneita on näin paljon! Tosin mulla ei ole mitään aavistusta toteutuksesta, mutta ei se mitään. Yhteisö Bloggeriin?

  4. joo. Ryhmäblogi johon laitettaisiin vain vinkkejä isorintaisille sopivista malleista, tuunausohjeita ja stailausneuvoja? ;) Voi kyllä olla että bloggerin rajat tulee vastaan… suosio olis meinaan aiiivan valtava.

  5. Jesh, olen tosi julkkis.;)Isotissiporukkaan voi varmaan päästä, jos tuntee itsensä isorintaiseksi. “Big girl knits” on kai suunnattu pyöreille naisille, eikä niille, joilla on runsaampi etuvarustus. Juu Mari, tuo kuulostaa hyvältä. Katsotaan mitä tässä nyt tapahtuu.

  6. Ja tää DD tahtoo siihen yhteisöön mukaan ! Mä yritän blogissani kertoa miten modifioin neuleita ihan tissien tilatarpeisiin aika ajoin :-)

  7. Ja lisäys vielä: itse asiassa BGK tarjoaa neuleita myös “vain” isorintaisille sekä antaa vielä hyvät ohjeet neuleiden muokkaukseen. Mulla on ko kirja, haluatko nähdä ?

  8. Rinnanmitalla oisin tunkemassa mukaan :)Oikeesti ihan loistava idea. Liian paljon on neuleita ja muita vaatteita pyykkilaudoille. Ei ne ole istuvia tai kauniita ison ihmisen paalla, vaikka sentteja lisattaskin. Eika isorintaisista tule pienempia vaan silla, etta ei tehda isorintaisille sopivia vaatteita. Niin etta kannatusaani myos taalta!

  9. Ai niin, se piti vielä lisätä, että yleensä kaikki neulelehtien mallit on sellaisia säkkejä ja itse ainakin muokkaan niitä sitten naisellisempaan muotoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.