Pimp my farkkuhame

Eli taas on vuoro Mielityn tuunaustuokion. Tällä kertaa otamme käsittelyyn vanhan pitkän farkkuhameen, jonka olen ostanut heräteostoksena noin viisi vuotta sitten. En ole kuitenkaan halunnut laittaa hametta kierrätykseen, koska kangas on hyvälaatuista ja pehmeää farkkua. Sinisen farkkuhameen tuunaus sopii myös Project Spectrumiin mainiosti.

  1. Lähtökohtana tylsä raskas pitkä farkkuhame.
  2. Leikkaamme reilusti helmaa lyhyemmäksi, 25 senttiä joutaa pois. Takana oleva halkio ommellaan kiinni, helma päärmätään ja helmassa oleva reikä korjataan.
  3. Tylsät takataskut poistetaan ja tilalle ommellaan puuvillakankaasta värikkäät taskut
  4. Vyöksi farkkuhameeseen lisätään koristenauha, jonka päät poltetaan purkaantumattomiksi.

Uudet taskut ovat kaksinkertaista puuvillakangasta:

Taskuista tuli hieman naftit, mutta ei haittaa:

Rokrok:

Hameen tuunaus ei ollut kovin radikaali, ajattelin myös helmarimpsua puuvillakankaasta tai helman koristelua napein. Tästä hameesta tuli nyt tällainen vapaa-ajan hame, joka toimii mainiosti kumppareiden kanssa! Kokeilin tänään hametta kävelyllä ja hyvin toimii. Nyt viettämään lauantai-iltaa ja kokkaamaan lasagnea.

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *