Pääsiäistä taas kerran

Aika menee niin nopeaan! Äsken oli joulu ja nyt on jo pääsiäinen. Jos nyt alkaa valmistautua ensi jouluun, niin voi olla juuri ja juuri ajoissa.

Minulla on kyllä maailman paras pomo: Tänään sain pääsiäisyllätykseksi Neuhausin suklaata. Sitä oli enemmänkin, ehdin jo syödä puolet munista. Tällaisella suklaaholistilla ei luksussuklaakaan pysy kauaa syömättä.

Pari viikkoa sitten pomo yllätti minut keltaisilla Karhuilla (joita olin siis haikaillut). En tiedä ketään muuta työnantajaa, joka antaisi yhtä personoituja lahjoja. Tykkään.

Keltaiset popot sopivat hyvin Project Spectrumin henkeen. Kunhan saan hankittua pidemmät nauhat kenkiin, ne pääsevät tositoimiin. Ajattelin aluksi nauhoiksi satiininauhaa, mutta se saattaisi olla vähän liikaa jopa minun mielestäni.

Nyt pääsiäisen viettoon. Tarkoituksena on vain syödä ja levätä (ja neuloa ja päivittää blogia ja ommella ja ja…).

You may also like

10 Comments

  1. Kiitos tuosta satiininauha-ideasta! En ollut tullut ikinä itse ajatelleksi sitä, mutta nyt se pääse varmaan toteutukseen jossain vaiheessa. (Tajusin juuri, etten omista kovin monia nauhakenkiä tällä hetkellä)

  2. Lukioaikoina minulla oli maihareissa nauhoina satiininauhaa, se toimi kivasti ja tyttömäisti kenkiä. En vain tiedä toimisko se samalla tavalla urheilullisissa tennareissa.Kyllä nuo Karhut ovat naisten mallia, tosin ne ovat lestiltään aika leveät, vähän liian leveät minun jalkaani. Pitää käyttää paksuja sukkia.:)Rauhallista pääsiäistä myös muille.

  3. Minä kun olen “jo” nelikymppinen niin olen monetkin Karhut pitänyt puhki – silloin joskus. Onpa hauska juttu että niitä on taas.Mulla on ollut satiininauhat yksissä nauhakengissä ja niissä ainakin toimi hyvin. Pelkqsin että ne aukeavat ja luistavat koko ajan, mutta ainakin ko. nauha piti.KEngät oli sellaiset aika miesmäiset “Greta Garbo” -tyyliset…matalat mustat ja hianot.Satiinitnauhat pehmittivät komeasti vaikutelmaa.

  4. Maihareissa satiininauhaa! Ahaa, mun maihareista onkin nauha just kulumassa poikki. En vaan tiiä kuin kestävää se satiinikaan sitten on.Ainakin mun mielikuvituksella noihin kenkiin just sopis satiininauhat, ellei muu asu sitten oo kovin hörselöinen.

  5. Satiininauha oli todella kestävää kengännauhoina, kuten myös sellainen “lettinauha”-tyyppinen nauha.Satiininauhoista sai vielä über-söpöt rusetit maihareihin!

  6. Onpas sulla kiva pomo! Kyllä mullekin kelpais ;) vaikka ei mun pomossa ookaan mitään valittamista. Täytyy kokeilla tuota satiininauha ideaa, nyt olen käyttänyt vain letteihini satiini nauhaa.Iloista pääsiäisen jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *