Opiskelusta osa 3800

Lupasin jo itselleni, että en marise enää tänä keväänä opinnoista blogiini. Mutta pakkohan sitä on, kun elämään ei juuri nyt kuulu mitään muuta. Ajattelin pitää hieman kesälomaa toukokuun lopussa ja kesäkuussa (siis vain käydä töissä). No eipä tunnu onnistuvan, ei. Ennen juhannusta pitäisi palauttaa gradua, esseitä ja käydä kirjatenteissäkin. Eilen nurkan takaa hyökkäsi essee, joka pitäisi kirjoittaa ennen Kroatiaan lähtöä (ts. tässä on 2,5 viikkoa aikaa). Tämä siis kaikkien jo olemassa olevien töiden päälle. No, en haluaisikaan neuloa tai tehdä mitään muutakaan.

Gradu kuitenkin on myötätuulessa, tutkimuskysymyksetkin kirkastuivat seminaarin myötä. Uskallan jo ajatella, että elokuussa saattaisi olla jotain melkein valmista. Tai sitten ei.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.