Uusi avatar

…kun edellinen sanoi sopimuksen irti.

Photoshopista on kovasti apua. Alkuperäistä kuvaa ei kehtaa laittaa näytille. Vanhoissa postauksissa ei näy vanhaa eikä uutta avataria. Mikä neuvoksi?

You may also like

13 Comments

  1. Kyllä tuo uusi avatar näkyy kaikissa vanhoissakin kirjoituksissa. Se on kaunis, niin kuin aikaisempikin. =)

  2. Tervehdys ensimmäistä kertaa sivuasi kommentoivalta! Olet aivan hämmentävän samannäköinen kuin entinen työkaverini… Ei kai blogimaailma voi olla niin pieni? :P Sanooko Nanne mitään?

  3. Mulla ei vain näy, ehkä pitää tyhjentää sivuhistoria tai jotain.Juu, blogimaailma on juuri niin pieni.:) Pitääkin alkaa seurata blogiasi, olenkin miettinyt aina välillä mitä sinulle kuuluu.:)

  4. Jestas :DOikeasti aika huvittavaa: olen seuraillut blogiasi jonkun aikaa, ja aina miettinyt että “heh, ex-työkaveri NIIIIN tykkäisi tästä blogista”. No varmasti tykkäät, kun kerta se on sun :). Ja joo, Oulussa ollaan, ainakin vuosi vielä. Kuuluu erinomaisen hyvää, kiitos kysymästä :).

  5. Älä nyt, välillä omat jaaritteluni ottavat päähän, eli en mä kaikesta tässä blogissa tykkää.:) Mainiota, että hyvää kuuluu.

  6. Olis se kätevää jos pystyis photoshoppaamaan itseään irl. Vähän muuttaisin väritasapainoa, poistaisin tummia silmänalusia ja terävöittäisin piirteitä.:)

  7. OK.:DSe blondikuva oli vapulta ’05 ja tosiaan en näytä siinä oikein itseltäni. Tosin en näytä itseltäni myöskään tässä kuvassa. Photoshop ON ystävä.

  8. Hih, tuo Mona Lisa -vertaus on hauska. Minullahan on yleensä samanlainen arkaainen hymy (archaic smile) kuin Mona Lisalla.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.