Lomaneuleita

Kun täällä on puoli vuotta keuhkottu Kroatianmatkasta, niin voin ylpeänä ilmoittaa, että lähtö toteutuu tänään. Pakkaaminen on kesken, mikä on kummallista minulle. Yleensä pakkaan monta päivää ennen lähtöä.

Pieni ongelma on ollut oikeanlaisen matkaneuletyön löytyminen. Työn pitäisi olla jotain kevyttä ja helposti kulkevaa. Koneeseen ajattelin ottaa neulottavaksi alpakkahuivin alun, bambuiset pyöröpuikot kun saa ottaa koneeseen.

Otan mukaan toisenkin työn, jos vaikka kyllästyn pitsin näpertämiseen. Aluillaan on näin sopivasti kesän kynnyksellä villaiset polvisukat. Inspiraationa käytän Mary Oljen sukkamallia, mutta sukista tullee aika erilaiset kuin Oljen kirjassa.

Se on menoa nyt! Raportoin matkan varrelta tai sitten en. Tarkoitus on nuohota Makarskan rivieraa, vierailla Splitissä (odotan etnografista museota), kävellä paljon ja tietysti tutustua kroatialaiseen viiniin.

You may also like

12 Comments

  1. Oi, ihanaa seutua! Makarskassa vietettiin miehen kanssa ensimmäinen yhteinen loma aikanaan ja muutenkin tuli kierreltyä sitä seutua paljon. Oikein hyvää matkaa ja ota paljon kuvia sieltä!

  2. Hauskaa matkaa, Kroatia on kaunis maa. Me veimme veljen perheen kanssa toissa kesänä äitimme 60-vuotislahjaksi Kroatiaan lomalle, vuokrasimme omakotitalon viikoksi Ugljanin saarelta (Zadarin edustalla), ja polte takaisin jäi.Splitissä haluan ehdottomasti vielä käydä!

  3. Mahtavaa ku pääsee täsyin rentoutumaan, unohtaan yliopistoelämä ja vaihtaan maisemaa perusteellisesti. Erittäin upeaa ja onnistunutta reissua molemmille!Muistahan ottaa valokuvia tarpeeksi, kaikesta, vaikka vaatteistakin ;)..ja tietysti muista mielenkiintoisista käsitöistä.Muista ottaa rennosti ja nauttia elämästä!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.