Kesäistä eloa

Aloitin pääasiassa kaikenlaisista langanlopuista tosi kesäisen projektin: Virkatut sisätossut.

Meillä kotona lattiat ovat kesälläkin niin kylmät, että villaiset virkatut tossut tulevat aivan tarpeeseen. Innostuin eilen virkkaamaan niin, että unohdin melkein mennä nukkumaan. Mistä voi johtua, että tykkään valvoa silloin kun olen yksin kotona? Kun siippa on kotona, niin menen suhtkoht aikaisin nukkumaan, vaikka voisin valvoa ihan rauhassa makuuhuoneessa tai työhuoneessani. Omituista. Nyt joku keittiöpsykologi voisi ottaa kantaa.

Seuraava keskustelu käytiin tänä aamuna neulenörtin ja tietokonenörtin kotona:

Minä: Nii virkkasin viime yönä niin innokkaasti, etten malttanut käydä nukkumaan.

Siippa: Hä, ai mitä?!

Minä: Virkkasin virkkasin.

Siippa: Ai, mä kuulin irkkasin

.

Siipan järkytys on perusteltua, koska minä en ole irkkauksesta perustanut.:) Näin eri alojen nörttien maailman kohtaavat.

You may also like

14 Comments

 1. Minäkin valvon aina jos mies on poissa. Jotenkin mulla on aina sellainen vähän levoton olo, on niin hassua olla yksin kotona, että tuntuu paremmalta valvoa kuin nukkua :D. Ja jotenkin se vaan on eri asia kun voit ihan oikeasti tehdä mitä haluat ja katsoa mitä ohjelmaa huvittaa (ihan niinkuin miehen läsnäollessa ei vois :D).Edellisen postauksen huivi on aivan ihana!

 2. Sama juttu mulla. Minäkin valvon aina tuhottomaan pitkään, kun mies on poissa eli yövuorossa. Tarvitsen näköjään jonkun, joka “komentaa”, että nyt nukkumaan. =)

 3. Mullakin on tuo sama ongelma. Normaalisti menen siis aikaisin nukkumaan (yksin), yleensä kymmenen aikaan. Mies tulee nukkumaan joskus paljon myöhemmin. Yksin ollessa ei tule käytyä nukkumaan, vaan haahuilen kotona.

 4. :) Kummasti itselläni yöt venähtävät irkatessa neulojien (#neulonta, IRCnet) kanssa ja neuloen, eilenkin oli pakko saada slipoverin takakappale valmiiksi vielä kun siitä nyt siellä mainitsi.

 5. Tiedä, vaikka tossut olisivat tarpeen juhannuksena! :) Täällä sama juttu, eli miehen poissaollessa valvon tosi myöhään. Enkä ole levoton tai muuten osaa nukkua yksin, koska olen asunut monta vuotta itsekseni. En vain muista mennä nukkumaan… :D (Mutta sama juttu se on muissakin asioissa, en muista syödä jne..)

 6. Mä nyt valvon muutenkin vähän millon sattuu, mutta nyt kun mies on ollut pois ei meinaa nukkumisesta tulla mitään! Eilen neuloin villapaitaa kolmeen asti yöllä.

 7. No täältähän löytyy yövalvojia! Minäkin valvon yksin kotona ollessa myöhään, juuri siksi että “kerrankin” saa tehdä “ihan mitä huvittaa”. Valvon, vaikka väsyttäisi…

 8. Minäkin valvon silloin kun mies on työreissuillaan, tosin enhän silloinkaan ihan yksin ole kun lapsi on paikalla, mutta ehtii jotain tehdäkin kun valvoo iltaisin myöhään. Lisäksi vielä herään aamullakin aiemmin jotta ehdin neuloa enemmän;-)

 9. Sama täällä, osaa nukkua jollei kaikki ole kotona.Ja samoin meillä menee irkkauksen kanss, min osais ees käyttää.

 10. Noihin sisätossuihin kannattaa laittaa nahkapohja. Se lisää kestävyyttä hurjasti vaikka olisi ohutkin nahka eikä tarvi olla parsimassa jatkuvasti. Meillä oli lapsina perheessä sellaiset ja ne kestivät menoa ja meininkiä paljon paremmin kuin pelkkä lanka. Kangas voisi suojata myös, mutta se tuppaa olemaan liukasta.

 11. Kauniin vaihtelevan näköistä pintaa tulee tossuihin, jännästi noinkin eriväriset langat sointuu yhteen. Tossuista tulee tosi nätit.

 12. Mulla on kanssa sama, en osaa mennä nukkumaan, ennenkuin on niin väsynyt, että suurinpiirtein nukahtaa istualleen. On parempi olla hereillä. Ja lisäksi ehtii tosiaan tehdä enemmän :)

 13. Mukavaa, että on muitakin “kohtalontovereita”. Meillä tosiaan siippa on normaalisti se yövalvoja, minä taas menen normaalisti aikaisin nukkumaan. Kuitenkin kun on yksin kotona sitä tuntee itsensä jotenkin vapaaksi tekemään mitä haluaa, keskittymään, suuntaamaan kaiken energiansa vain omaan työskentelyynsä. Ehkä siitä johtuu myös innostus valvomiseen.

 14. minäkin oon aikamoinen yökukkuja. varsinkin nyt kun en oo missään töissä niin mieluusti valvoisin aina aamutunneille ja nukkuisin sitten taas vastaavasti tietysti myös pitkään. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.