Kroatiassa osa 1

Jos Italia on hyva, niin Kroatia on viela parempi! Ihanaa ruokaa, kaunis ilma, ylettoman hienot maisemat, hotellihuone on mita mainioin, kaikkialla on siistia ja ihmiset ovat ystavallisia seka kohteliaita.

Mentiin sitten palamaan heti ensimmaisena paivana, kun merituulen vaikutusta lampotilaan on vaikeaa huomioida. Muttei se haittaa, uudet bikinit on nyt testattu ja merisiileja rantavedessa ihasteltu.

Palannen myohemmin asiaan! Nyt kylpyyn ja siemailemaan valkkaria ennen paivallista.:)

You may also like

5 Comments

  1. En ikinä osannu luullakaan, että Kroatia voisi olla noinkin upea mesta! Varmaan on tosi kuuma, koska täällä Suomessa ainakin on!! Hirveän hiostava ilma.. hiki tulee tekemättä mitään. Tuskasta istua koulussa kirjottamassa kokeita, ku ei saa henkeä + 30 muuta lämmittää luokkaa omalla lämmöllään ja ilmastointi ei pelaa. Mut kyllä tää tästä kaks koetta jälel :)Viihtyisää reissua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.