Pimp my työtuoli

Eli tuunaustuokio -sarja jatkuu vihdoin.

Ihastuin eilen kirppiksellä ihanaan perustuoliin ja se lähti salakavalasti mukaani:

Puurakenteet ovat kunnossa, tuoli on todella mukava istua. Istuinosa on niin syvä, että tuolilla voi hyvin istua risti-istunta -asennossa. Tuolin puupintojen kulumat eivät minua haittaa, pänvastoin. Tuolin kankaalle oli vain tehtävä jotain. Vaikka kangas olikin ehjä, halusin jotain tyttömäisempää!

Tällainen siitä sitten tuli:

Kannattaa klikata suuremmaksi, että näkee yksityiskohdatkin.

Istuinosan kangas on rohdinpellavaa ja kiinnitin siihen käsin ommellen pari joskus kirppikseltä ostamaani pitsiliinaa. Istuinosaan kankaan kiinnitin nitomalla, istuinosasta tuli näin siisti. Jotain hyötyä on siis kankaan pingoittamisen opettelustakin!

Istuinosa on tuolista irti, mutta se on sen verran tukevasti kehikossa, että en kiinnitä sitä nauloilla. Näin on jatkossa helpompi vaihtaa istuinkangasta, tämä ensimmäinen vaalea versio ei luultavammin ole kauhean pitkäikäinen (heitän kuitenkin jotain ruokaa tuolille tms.).

Selkänojatyynyn kangas on monta vuotta kaapissa marinoitunutta Designers Guildin pellavakangasta, vanhan työpaikan luontaisetuja. Kangasta on vielä jäljellä ja varmaan vaihdan jossain vaiheessa istuimeenkin saman kankaan.

Selkänojatyyny on kiinnitetty söpöillä rusettinauhoilla selkänojaan:

Nyt alan keskittyä juhannuksen juhlistamiseen. Luvassa on hyvää seuraa, viiniä ja todennäköisesti hyvää ruokaakin.

You may also like

6 Comments

  1. Ihana tuoli! Olen tässä alkanut himoitsemaan kesäistä kirpparivisiittiä kun olen katsellut ihmisten kirpparilöytöjä blogeista ;-)Laitoin muuten sulle meiliin kysymyksen huiviohjeesta!Marsvin

  2. Voi eiii.. mä aina himoitsen noita tuoleja, koska ne on musta yyber hienoja mutta kun tuota käsiosaamista ei ole suotu niin.. mutta nyt on alkamassa mieletön keittiöpuolen ryhdistäytyminen niin pitää ensin katsoa mtiä siitä seuraa.. ;) Hieno tuoli!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.