Täällä taas

Puolitoista vuorokautta kestänyt nettikatkos koetteli hermoja (*#&*!!!? Sonera!). Melkein lähdin täältä maalta kaupunkiin yksinomaan netin perässä. Enpä sitten kuitenkaan lähtenyt, vaan käväisin vain läheisessä Malmin “kauppalassa” ostoksilla.

Tein paikallisesta Pelastusarmeijan putiikista söpön löydön, ohdakkeilla koristellun kannellisen lasirasian.

Tuollaisesta lasirasiasta on vaikea sanoa minkä ikäinen se on. Mutta ainakin koristeellinen rasia on hyvä syy ostaa karkkia! Olisikohan pitänyt ostaa jotain perinteisempaa makeista? Marmelaatia tai rintasokeria? Tuohon kippoon sopisivat myös esimerkiksi lusikkaleivät.

Makeisia voi maistella selatessaan 1940-50 -luvun poliittisesti värittynyttä kirjallisuutta. Kirjoissa Isä Aurinkoinen ja kolhoositalous ovat voimissaan. Kirkasotsaista aatetta ei mikään voita!

Nappimöröt paistattelivat suosiossa, kiitos siitä. Toivottavasti käyttäjilleen rosseista on iloa. Uusia Nappimörköjä ilmestynee jossain vaiheessa, tällä hetkellä en uskalla luvata milloin.

Uusin neulottu juttu on tällä hetkellä hetkellä pingottumassa, kuvia siitä huomenissa.

You may also like

9 Comments

  1. Kiitos kovasti nappimöröistä! Itse en ole niitä vielä päässyt näkemään, äiti avasi kirjekuoren ja oli vähän skeptinen :D mutta eiköhän ne ole livenä yhtä söpöjä kuin kuvassa!Mulla on ihan hirveä tatuointikuume, kärsin.

  2. Apua, toivottavasti olet itse tyytyväinen! Tosin äitisi ei ehkä pakosti ole kohderyhmää.:)Ootko käyny tiirailemassa kuvia bodymodifications-sivuilla? Siellä on aikas makeita kuvia, tosin syvällisempi selaaminen vaatii rekisteröitymistä. Voiko sun menemisiä seurata mitenkään, onko kaikki nykyisin salasanan takana? Spostia voi aina laittaa.

  3. En oo oikein mihinkään nyt kirjotellu kun tietyistä syistä meni maku koko hommasta, enkä voi kirjottaa siitä ennenko tilanne on selvinnyt, huohhis. Tietty triviaaleja juttuja olis voinu kirjottaa mutta ei sitä jotenkin jaksa.En viitti lukolliseks kirjottaa, osan merkinnöistä oon vainoharhoissani poistanu. Toisaalta on plääh, toisaalta hirvee halu kirjottaa ku oon jotai 5 vuotta jo blogannut.Nii tatskoista vielä (sori kilometriposti), oon käyny tuolla tiirailemassa ja oikeesti haluisin ihan hirveästi jotain isoa ja näyttävää, mutta onneks on sen verran järkeä päässä etten sellaseen ryhtyis. Jalkapöytää oon aatellu mutta oon kuunnellu liikaa Turisasta, tänään tuli tällanen idis: http://i68.photobucket.com/albums/i25/elucinda/selka4.jpg(siinä on mun paljas selkä, jos nyt on jotenki sellasessa paikassa ettei voi kattoo). Teini on ja sillee mutta nytte ainaki vaikuttaa helkkarin hyvältä idealta :DKatotaa mitä mieltä oon siitä sitte ku pääsen kotio, ens vuoden puolelle se homma menee kuitenki.Ja tietty pidän niistä möröistä, äiti on vaa nurjamielinen :D

  4. Voi…tulee lapsuus mieleen…silloin – köh – vajaa neljäkymmentä vuotta sitten minun Mammallani (siis äidin äiti) oli juuri tuollaisessa lasisessa astiassa RANSKALAISIA PASTILLEJA ja niitä sai tosi harvoin jos oli ollut tosi kiltti…eli minä sitäkin harvemmin ;-) Mutta heti tuli Mamma ja mamman aarre mieleen… Kiitos sinulle mukavan muiston tuomisesta mieleen!

  5. Eksyin sivuillesi jostain blogilistalta..saako noita sun huivimalleja tosiaankin käyttää kuka vaan, ovat niin kudottavan viehättäviä ja kauniita? Mut tuota en oikein ymmärtäny että silmukka kudotaan eka oikealta sit vasemmaltlta ja taas oikeelta reunasta..ääks..siis sama silmukka? Voi mua tyhmeliiniä..:(

  6. Vain nopea kommentti, kun kotona ei TAASKAAN netti toimi.Frigga, palaa asiaan.Satu U, tuohon rasiaan sopisivat muuten mainiosti ranskalaiset pastillit, kiitos vinkistä!Selma, nuo ohjeet ovat yleiseen jakoon tarkoitettuja. Niitä ei kuitenkaan saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Joo, sama silmukka neulotaan ensin etureunastaan, sitten takareunastaan ja vielä kerran etureunastaan.

  7. Ihana rasia. Ohdake on yksi suosikkikukistani, olen siis kateellinen. Pääkallot sopivat kyllä mielestäni hyvin ohdakkeen kanssa yhteen.Otavaltahan tulee näemmä tänä syksynä neuvostoliittolaisia propagandavalokuvia esittelevä teos. On varmaan kiintoisa.

  8. Matroskin, minun lempikukkiani ovat ohdake, pionit ja neilikat. Ruusut ovat lällyille!:) Ohdake on hieno heraldinen kukka, sitä vain näkyy harvoin missään. Painokangas, jossa olisi ohdakkeita, pääsisi suosiooni heti.santtumaaria, kiitos! Kunhan netti taas toimii, niin jatkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *