Talvipäivänseisausta

Tästä se päivä alkaa taas pidentyä, vaikka ei helposti uskoisi. Eilinen auringonlasku neljän maissa iltapäivällä:

Tänään on viimeinen työpaivä ennen joulua, tämän jälkeen on luvassa neljä päivää lepäilyä. Jääkappiin on jo varastoitu ruokavarantoja ja lahjat on paketoitu. Tänään suuntaan töiden jälkeen vielä Vanhan joulumyyjäisiin ja punaviiniä ostamaan. Huomisen aatonaaton ajattelin viettää löhöillen ja herkutellen, muunmuassa uutta Orlando-dvd:tä katsellen. Siippa ehdotti huomiseksi vielä siivousta, mutta minä olen vahvasti eri mieltä. Mieluummin katselen Tilda Swintonia.

Joulun jälkeen haluaisin, että

  1. motivaatio neulomiseen ja muihin käsitöihin olisi palannut.
  2. motivaatio gradun tekemiseen olisi palannut.
  3. minua ei nukuttaisi ihan koko ajan.

Nuo olisivat parhaat joululahjat. Myös 36 tuntiset vuorokaudet ilahduttaisivat minua.

You may also like

5 Comments

  1. Älä unohda teleporttia!Hei minäkin saan Orlando-dvd:n joululahjaksi, ihanuutta! Itse kun valitsin… Lisäksi luvassa on Greta Garboa.Hyvää sydäntalven päivää!T. Pikkuherra Mustonen ja naiset Kalliosta

  2. Minäkin huolisin 36 tuntisia vuorokausia, käyttöä niille olisi.Omalla kohdalla väsymykseen ja nukutukseen (nukkumisen lisäksi) auttavat monivitamiinivalmisteet.

  3. Teleportti on ja pysyy ykköstoiveena. Onko siinä teidän Orlandossasi jotain ekstroja? Minulla on vain itse elokuva.Hyvää sydäntalven päivää sinnekin ja erikoistervehdys uudelle tulokkaalle!Nyt auringonlaskut ovat olleet hienoja, kun aurinko näkyykin taas pitkästä aikaa.Minunkin pitäisi alkaa taas syödä vitamiiniporeita, ainakin niillä on lumevaikutus jos ei muuta.

  4. Kokeile D-vitamiinia siihen nukuttamiseen, auttaa mulle :). On lohduttavaa kuulla, että joku muukin on uninen koko ajan. Omat aivoni ovat tuntuneet puurolta viimeisen viikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.