Tapahtumavinkkejä

Tälle viikonlopulle osuu kahden käsityömarkkinat. Porvoossa Porvoon käsityö- ja perinnepäivät ja Seurasaaressa Käsityön päivät ja Matleenan markkinat. Huomenna suuntaamme siipan kanssa Porvooseen ja säiden salliessa sunnuntaina Seurasaareen.

Ajattelimme siis Porvoossa ja Seurasaaressa tehdä muutakin kuin hengailla käsityömarkkinoilla. Ei siippa nyt ihan NIIN tossun alla vielä ole, että innostuisi esimerkiksi langoista.;) Jos on muuten vinkkejä hyvistä porvoolaisista kohtuuhintaisista ravintoloista, niin ehdotuksia otetaan vastaan.

You may also like

3 Comments

  1. Sevillassa on hyvä ruoka, siis Porvoossa. Edukas. Vanhassa kaupungissa on myös Timbaali, mutta se on kallis, etanoita ja sellaista.Lisäksi suosittelen tietty Pienessä Suklaatehtaassa vierailemista, löytyy googlella. Nammmmm….

  2. Kiitos aivan ihanasta Kellokukka-huivin ohjeesta. Aloitin just tekemään sitä vaaleanpunaisena. Olen saanut valmiiksi kuvion 1 ja kaksi päivää kestänyt pahamieli on häipynyt. Maailman paras masennuslääke ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.