Kuin kaksi marjaa

Nokipallot ja Nappimöröt

(

EDIT:

Siis vaiheessa olevat Nappimöröt)

Joo, tuli taas katsottua Totoro.

Olipas kiva viikonloppu: Paljon tekemistä, paljon sosiaalisia kontakteja, hyvää syötävää ja juotavaa. Nyt on mukavaa, kun ei ole mihinkään kiire. Eilisillan vieras torkkuu päiväunia sohvalla. Siippa torkkuu työpöytänsä ääressä.

Ihmisten pitäisi tulla useammin meille kylään, on tosi mukavaa saada vieraita. Lisäksi vieraiden ansioista koti säilyy siistimpänä, vieraskorea kun olen.

Nyt minäkin voisin mennä torkuille.

You may also like

5 Comments

  1. Just niin -vieraita lisää! Kun on vieraita tulossa on pakko laittaa tavaroita kasaan ja siivota älyttömiä paperi- ja lehtikasoja. Pistää vaatteet komeroihin silmistä ja jne.Meillä vaan nykyisin on vieraita harvoin ja muksujen & puolisojensa takia ei jaksa reuhtoa -ovathan ne perhettä. Vapaa-aikana on kivempi lukea blogeja/kirjoja/lehtiä ja neuloa kuin siivota.Itse asiassa monta kertaa vierailujen jälkeen on virkistynyt , vaikka on ollut väsynyt ja uupunut. Ne sosiaaliset kontaktit on tarpeen ihmiselle.

  2. Ai kiva, juu teen tuon meemin!Iso gnu, on oikeasti tosi kivaa, kun on siistiä ja ei tarvitse väistellä lattialle kertyneitä tavaroita. Mielikin lepää, kun on siistiä.Oola, olet mitä tervetullein kyläilemään.:)

  3. Oi, huomasin saman asian kun joskus tilasin sulta mörkösen. Tosin tuli mieleen henkien kätkemä, sillä totoroa en ole vielä nähnyt ja dvd soitinkaan ei suostu oikein toimimaan. myh…

Leave a Reply

Your email address will not be published.