Hameen suunnittelua

Kaiken häsläyksen keskellä sitä elättelee toivetta, että saisi itsellekin tehtyä vaatteita. Maaliskuussa valmistunut valkoinen neulehame on ihan lemppareitani kaikista valmistamistani vaatteista. Haluaisin lisää neulehameita! Ne kun ovat käyttömukavuudeltaan ihan huippua: lämpimiä, joustavia, mukavia päällä ja ainakin omasta mielestäni myös kauniita.

Olen jo pitkään harkinnut varastossani kauan marinoitunutta ruskeaa Kamenaa hamelangaksi. Heinäkuussa ostin alennuksesta melkein kilon ruskeaa Novita Bambu-lankaa ja jo silloin pohdin Bambun ja Kamenan yhdistämistä. Koetilkku kävi pesussa ja mitään kauheaa langoille ei yhdessä tapahtunut. Lankaa on melko paljon, jos hame ei hirvittävästi lankaa syö, riittänee sitä neuletakkiinkin tai ainakin liiviin. Neulottu jakkupuku olisi asiaa! Tai sitten ei.

Tässä ainakin tämän hetkinen suunnitelma:

Ja sitten taas uuden kameran hehkuttamista (ja hieman uusien nappienkin):

You may also like

8 Comments

  1. Peesaan sua näköjään aina näissä hamehommissa, omilla puikoilla killuu nimittäin piakkoin ruskea neulehame. Valmiista ohjeesta tosin, mutta pelottavan samanmallinen..

  2. Oiii, aivan ihana hame!! Sä vaan oot ihan huippu sunnittelemaan neulehameita! Ja ne kun pisteenä iin päällä pukee sua valtavan hyvin! Vähän makee tuo ruskee. Kaikenmaailman hameita munkin kaapista löytyy, mutta ei yhtäkään neulehametta vielä. Johtuu varmaan mun reisien muodoista :( Mut toisaalta, jos käyttäis alushametta, niin ei siitä niin tiukkaa tarvi tehdä, että se näyttää muodottomalta päällä. Monet aina kysyy multa, että kui sä voit käyttää hameita talvella. Helposti, eikö totta, Mielitty? ;)Ihana tuo talvinen kuva edellisessä postauksessa. :)

  3. Jatta, tää on niin tätä, kun kuvittelee keksivänsä jotain omaa, niin samantyyppistä onkin jo keksitty. Mutta ei se mitään.:) Itse saan tuon hameen varmaan valmiiksi vasta ensi vuoden puolella, niin kiirus nyt on.Lelle, kiitos.:) Neulehamehan voi olla hyvin esimerkiksi kellotettu, jolloin se ei ole niin tiukka. Joo, ja hameen käyttöön talvella ei ole mitään estettä. Parit sukkahousut ja villahousut vain alle!:)Matroskin, myönnetään, että virkatut vintage-kävelypuvut ovat hienoja, hyvin Jackie O. tyylisiä.

  4. Mäki tahdon neulehameen! En tiedä miksi se on pienoinen pakkomielle mulle. En ees käytä meinaan hameita. Hmm?(Mun kamera on täynnä lähikuvia kaikesta krääsästä, uudet kamerat on ihania.)

  5. mielitty: Juu, en tosiaankaan meinannu että sinä kopioisit valmista ideaa vaan yritin epäselvästi selittää miksi mulla on kohta melkeis samanmoinen blogissa esillä. Niinkuin kävi valkoisen hameenkin kanssa.. Ettet vallan luule että sua stalkataan ;)

  6. Markka, no neulehameista on hyvä aloittaa.:)Jatta, ilmaisin itseäni jotenkin huonosti. Tarkoitus oli vain marista, siitä, että kaikki on tosiaan jo keksitty aikaisemmin, kun itse kuvitteli keksineensä jotain.:) Mutta en tuota kopiointiaspektia ajatellut. Odotan innolla hamettasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.